montemar Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 detska odpoledni svacinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 To mi ho vyndej! Krása a klidně bych se do toho pustil sám @Conrad: Děkuji uctivě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Normalne koleno na medu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Buřtguláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Tak to je snad prvne, co mam pane mistr vyhradu proti Vasemu vytvoru. Imho moc vody ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Voni sou ňákej cimprlich, pane vachmajstr. Todle snad bude přijatelný reparát. Pokud tam snad nejni moc vomáčky z lesního vovoce Upraveno 4. května 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Večeři odbydem za studena. Musíme šetřit, porát nám někdo cpe fajnový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Grilovaná vepřová panna, máslové žampíky s pancettou, medvědí česnek a pórek se smetanou, špenátové gnocchi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Jebačka, ale vysledek ušel. Pelmeně plněné mletým masem, houbovým práškem, se zakysanou smetanou s koprem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Nasušeno. Poprvé klokan i mleté hovězí. Výborný obojí! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 To vypadá hodně dobře. Poděl se pls o recept/postup ? sušil?s v sušičce, troubě...?Jednou jsem to zkoušel v troubě, a výsledek moc nedopadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Klokan (kýta z Makra) jsem nakrájel na malé plátky cca 2mm. Tentokrát jsem dopředu nenakládal a jen osolil a opepřil. Hovězí zadní ( Gurmet z Rohliku) jsem 2x prohnal mlýnkem na maso. Tučné části musí před mletím pryč. Nedávno jsem četl, že někomu zbyl tatarák (dokonce namíchaný už se žloutkem, ale bez cibule) a tak ho usušil a byl super, tak jsem se tím inspiroval. Ochutil jsem francouzskou hořčicí, solí, pepřem a sušeným česnekem. Suším v sušičce (Concept SO-1060). S tím mletým masem byla trochu piplačka. Prstama jsem jej po částech "rozválel" na pečícím papíru opět tak na 2mm pláty a nožem na tom papíře "předkrájel". Sušil jsem v první části sušení (70°C) na tom papíře a od druhé části (50°C) jsem už rozdělil na jednotlivé kousky a pokračoval už bez pečícího papíru. Ten tam brání dobré cirkulaci vzduchu. Časově: 45 minut na 70°C, přehodit patra v sušičce a opět 45 minut na 70°C. A pak už na cca 50°C jak dlouho je potřeba. Já to začal sušit až někdy odpoledne, tak jsem to nechal přes noc a ráno to bylo perfektní. Už mám něco nasušeno- kombinace koření, různě přednaložené v marinádách, maso krájené po vláknech, proti vláknům a musím říct, že to mleté je fakt super. Jak chuťově, tak i konzistencí. Nežvýkáš- krásně se rozpadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 To mletí je zajímavá myšlenka. Já jsem sušil v troubě, nakrájené na tenké nudličky a bylo to výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Děkuju. Zní to dobře. Sice budu muset pořídit další krám do kuchyně, ale určitě zkusim. U nás dneska horkej pes 3x jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Neni nad poradny steak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Pod to se podškrábnu! Ale nejni každej den posvícení, no. Zapečená brokolice s pancettou a ementálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Jako nahlédnout do tohoto vlákna, když má člověk hlad a prázdnou ledničku, tak to zavání sebemrskačstvím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Safra, brokovnici nemusím - ale zapečený brambory s rozmarýnem by to zítra mohly spravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Lehká dopolední změna chutí - a na stole přistálo zelené kari s červenou rýží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Radku, dík za inspiraci. Prolezl jsem špajz a taky padla volba na zelený kari. Než dostanu po hubě - jednou asi za půl roku mám chuť na Yum Yum a není za to žádný substitut :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se