sibirnaya Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Takhle by to melo vypadat: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 (upraveno) To vypadá jako z nějaké ufonano pánve s mega hladkým povrchem, Sibiřovy vypadají líp. Upraveno 27. června 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 20170402_104002-1612x907.jpgTohle je taky dobrý. Já preferuji ten způsob, kdy tomu dáš trochu více pohybu a nakonec vypadá jak na obrázku, co jsem dával dole. (Internet) piluji to už chvíli a takhle se mi to zatím povedlo asi 2x. Návod tady : Varianta b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 To vypadá jako z nějaké ufonano pánve s mega hladkým povrchem, Sibiřovy vypadají líp.Mrkni na to video, není to zase tolik o pánvi. Tohle je za mě vrchol, co se dá vytvořit. Pepin ve videu ukazuje oboje, jde o jiný způsob přípravy. Je to pan kuchař, sledovat to je porno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Jsem myslel teflon, tohle na železe prakticky nelze. Ale jo, proč ne. Každopádně challenge akceptován, akorát netuším kdy se dostanu ke sporáku . . . koukám do kalendáře a to je práce práce práce vejlet vejlet práce práce . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 jo jasně, potřebuješ nepřilnavý povrch. Může to být titan, teflon nebo nějaké ty celoocelové pánve s vypáleným povrchem co se nelepí. Tam mám problém, že jsou dost těžké a blbě se s tím operuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 deBuyerkou zabiješ steak už na pastvině chce to svaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 (upraveno) Challenge accepted Upraveno 27. června 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 A ste fpiči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Vůbec Omelety nejsou moje silná stránka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Tak já do zítra vymyslím pravidla a cenu. Jinak dnes mám vařící den a moje nejvíc nejoblíbenější jídlo spaghetti pomodoro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Jaká je cena? Vajca ready. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Omlouvám se za proluku. Včera jsem totiž lehnul s horečkama 40+. Dnes už dobrý a tak pokračuji v přípravě omelet. Ještě se mi po včerejšku trochu třepou ruce, takže se mi přendávání na talíř úplně nevyvedlo je k tomu ale chleba z Antonína, takže je to stejně porno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Tak a k soutěži, takže vyhlašuji soutěž o nejlepší omeletu. Fotky sem do 21.7. Počet pokusů je neomezený. Nicméně pár pravidel:Fotka musí být z maximálně 40 cmNesmí být použit žádný filtr.Pokaždé musí být fotka omelety z hora a fotka na řezu, tedy viditelná konzistence. Příklad na mé fotce. Po ukončení soutěže to s kamarádem, který je na toto expert vyhodnotíme a vítěz dostane toto: (grill není součástí) Je to cabernet moravia (vadura) a sauvignon blanc (triticum) + skvělé domácí povidla od mé babičky. Vzhledem k tomu, že švestka už není, tak jde o dost limitovanou edici Tak hodně štěstí a já samozřejmě zvítězit nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Tak a k soutěži, takže vyhlašuji soutěž o nejlepší omeletu. Fotky sem do 21.7. Počet pokusů je neomezený. Nicméně pár pravidel:Fotka musí být z maximálně 40 cmNesmí být použit žádný filtr.Pokaždé musí být fotka omelety z hora a fotka na řezu, tedy viditelná konzistence. Příklad na mé fotce. Po ukončení soutěže to s kamarádem, který je na toto expert vyhodnotíme a vítěz dostane toto: (grill není součástí Je to cabernet moravia (vadura) a sauvignon blanc (triticum) + skvělé domácí povidla od mé babičky. Vzhledem k tomu, že švestka už není, tak jde o dost limitovanou edici Tak hodně štěstí a já samozřejmě zvítězit nemůžu Tak už se těším a připravuju si bryndák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Balkónové rybí hody ? pstruh lososovitý, krevety a chapadla s česnekem. K tomu zelný salát s rukolou a paprikou, nakládaná cibule a žitné toasty. Bašta. PS: omeleta taky bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Super Maxeli ! Chapadla jsem nikdy nedělal a chtěl zkusit, objednám na příští grilování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Rozhodně neprohloupíš. Jen určitě dobře povař (déle na mírný feuer), než je pošleš na gril. Po střídmé rybě přichází hřešení. Vanilková zmrzlina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Jak řikam, na omelety nejsem žádnej expert, tak je to spíš znouzectnost. Omeletu dělam už leta podle Ricarda Larriveé, tzn. ze tří vajec se smetanou. Přidal jsem pažitku a uzeného lososa. Plus nějaký garnish kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se