Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Nejde to posrat, maso komplet ponořený v tuku, nízká teplota, nic víc není potřeba.

 

 

Presne jak rika Tom, akorat tu husu posad na pulky jablek, ktery das na dni pekace, aby se neprichytla na dno a doda vybornou chut, teda me to tak chutna;-) a to jabko pak jakou ma chut po tech 12 hodinach, to je bomba!

 

Přesně tak si to představuju, díky, pak dám raport

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt se na tom nedá nic posrat, po 13 hod jen 20 min na 220 a bylo to, ještě k tomu cerveny zelí se skorici a povidlama a lokse
0cab9d02806e20b34095cbee7c081eef.jpg

Zbytek masa z kosti jsem obral, nakrajel a zalil vypekem
e711b927a8843bff1ea21ca02d7c56f2.jpg

 

Edit: Ciwe, ten Tapa je fakt na pytel, prohazuje fotky, jak se mu zachce

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...