tikzot Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Joo tohle je moc vtipný;-)ja dneska musel tu podzimni depku spravit necim moc pozitivnîm;-) myslim, ze to byl dobrej napad;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Done..! Spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Krásná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Děkuju moc! Skoro 300 gramů sashimi yellowfin umí vykouzlit úsměv na tváři;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Smi pripomnel, ze mam v mrazaku pstruhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Na mandlích a másle s rotovanýma granaillema s pažitkou, luxúsoo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) Předkrm. Před sobotním večerem Prosté jídlo tu z Moravy.Žitný chléb, sádlo, pečený bůček a cibule. Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tohle miluju, ty kontrasty jednotlivejch jidel, draha ryba nebo obycejnej bucek, kterej udela uplne stejnou paradu a clovek se potom oblizuje, pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 A todle mi pripomnelo, ze mam v lednici pytel skvarku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 za chvíli jdu na konfit husu, nějaký doporučení nebo to "nejde" vyloženě posrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Nejde to posrat, maso komplet ponořený v tuku, nízká teplota, nic víc není potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Presne jak rika Tom, akorat tu husu posad na pulky jablek, ktery das na dni pekace, aby se neprichytla na dno a doda vybornou chut, teda me to tak chutna;-) a to jabko pak jakou ma chut po tech 12 hodinach, to je bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Byla to hodinková akce, takže husacina ve Slovenském Grobu sem technicky vzato taky patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Nejde to posrat, maso komplet ponořený v tuku, nízká teplota, nic víc není potřeba. Presne jak rika Tom, akorat tu husu posad na pulky jablek, ktery das na dni pekace, aby se neprichytla na dno a doda vybornou chut, teda me to tak chutna;-) a to jabko pak jakou ma chut po tech 12 hodinach, to je bomba! Přesně tak si to představuju, díky, pak dám raport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 (upraveno) Začal sem pozdě, tak se z oběda stala vlastně večeře. Pomalu pečené kachní stehno. Červené zelí s brusinkami a skořicí. Lokše a bramborové krokety s pažitkou. Marinovaná mrkev a konfitované droby. Upraveno 10. listopadu 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Fakt se na tom nedá nic posrat, po 13 hod jen 20 min na 220 a bylo to, ještě k tomu cerveny zelí se skorici a povidlama a lokseZbytek masa z kosti jsem obral, nakrajel a zalil vypekem Edit: Ciwe, ten Tapa je fakt na pytel, prohazuje fotky, jak se mu zachce Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) A já nevím, podle mě není moc velkej rozdíl v huse pečený 12h/120 X 3h/180. Je to jen módní záležitost. Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Konfitovana...? To snad nemuzes myslet vazne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 No, konfiovaná asi není to samý jak pečená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 No prave;-) 3 hodiny konfitovanou na 3h bys nechtel, fuckt ne..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se