Přejít na obsah

Prodej, akce a nabídky obchodníků

Fórum určené pro nabídky obchodníků, firem a hodinářů a jejich obchodní inzerci. Podmínkou je zaplacení poplatku a přechod do skupiny Profi.


Pravidla komerčního fóra

Fórum Prodej a Nabídky obchodníků je určeno pro komerční sdělení. Zakládat diskusní témata zde mohou pouze lidé, kteří si zaplatí vstup do skupiny Profi.
 

Oživování inzerce ? takzvaný UP je možné pouze s minimálním odstupem pěti dní od posledního vstupu. Jinak bude nabídkový inzerát smazán.

 

Členové skupiny Profi zde mohou publikovat komerční nabídky i poptávky po dobu, po jakou si členství ve skupině Profi předplatili. Množství je omezeno na 15 založených témat měsíčně. Ve vlákně mohou odpovídat bez omezení. Ostatní členové fóra mohou pouze odpovídat, nemohou zakládat diskusní vlákna. Publikování komerčních inzerátů je dovoleno pouze a jen zde, zaplacení nemá vliv na jiné části fóra!

Inzerce a nabídka padělků je zakázán i zde. Stejně tak je zakázáno uvádění nepravdivých informací, zejména pak uvádění mylných informací i původu výroby hodinek, stáří a renomovanosti zakladatele atd. Pokud nevíte, ptejte se moderátorů dříve, než něco napíšete.

Pozor: přechodem na Profi členství není možné zakládat témata v Soukromé inzerci!

×
×
  • Vytvořit...