Aktualizace statusů komunity

KFL
Ňák mě to tu nebaví (pravidelná depka leden/únor), takže ani hodinky ne. Asi pustim Milgy za nějakej nesmysl :D.

-
-
-
Prorok
Musel jsem to zkusit, ne? Naděje, že je tvá chmura obří a prodáš tu vždy je, ne? :) :) :)
20.01.2017 - 15:49

-
-
Radimk
řešil jsem nedávno: 1. Solar Technik Fryšták, a 2. Svět oknen.cz Vsetín. Obě jsou teda Zlínsko, ale mají pobočky. Solar Technik mám ověřený.
8.06.2016 - 10:33 -

KFL
Já asi nakonec pustím i ty Milgaussy. Už jsem trapnej, já vim. Vlastně nevim, proč to píšu.

-
Andrew
Kamaráde, nepřemýšlels někdy o AP? Mě sice neuklidnily natolik, že bych nekoukal po jiných, ale vždy si položím otázku, vyměnil bys je za ty RO (odpověď byla a patrně vždy bude NE) a mám skoro určitě po starostech.
25.04.2016 - 13:57 -
KFL
Hele, 15400 jsou moje aktuální favority :D :D. Zrovna jsem je študoval celej víkend.
25.04.2016 - 14:31 -
Andrew
Ty hodinky, respektive napojení pouzdra na tah, genialita ciferníku, jednoduchost a zároveň komplikovanost, retro odkaz - pokud nepotřebuješ nějaké speciální funkce, nedovedu si představit lepší univerzálky. Na mě 41mm moc, ale to je věcí názoru a vkusu každého soudruha.
Zároveň jsou to hodinky, které sice jsou prodejné, ale ne tak jednoduše, aby Tě to nutilo přemýšlet o změně každých pár dnů...
25.04.2016 - 14:48

KFL
Poradíte pls ověřenou lokalitu/hotel/penzion v Rakousku (Alpy) na léto a rodinnou dovolenou? :) Díky.

KFL
Asi se přejmenuju na cyklovače. Sotva jsem nakoupil, už mám zase chuť všechno prodat. Zastřelte mě.

-
wizard-ov
No jo, ale jak ty prachy proyebeš ve forbesu, tak jsou fuč. Jak to pustí KFL, tak na kafe zbyde ne ?
4.04.2016 - 16:58 -
Radek124
Teď by to chtělo klíče od toho prvního sejfu nechat manželku schovat do druhého s časovým zámkem, nastaveným na 1. Května - a do té doby si namlouvat že nemáš prachy ani hodinky.
Mě to na chronobundus dost pomáhá - ne že bych byl imunní vůči "atakům" špeků v inzerci (viz vloni Tvoje 320) - ale aspoň už na mě nejdou pitomé nápady typu "všeho se zbavit" - a do týdne prachy uvalit za další, ještě prorostlejší a vyuzenější... ;)
4.04.2016 - 19:38 -

-
-
-
Toom
A tenhle řemen ty BB posílá do kosmíru https://bulangandsons.com/product/bs-diablo-vintage-hand-made-leather-strap-bv22-mm-07/
23.03.2016 - 00:05

-
-
-
Conrad
Nic si z toho nedělej mám Zenith defy chrono aero a kolikrát jsme chtěl redukovat ale pak jsem to stejně nedokázal i když jsou na ruce málo.
2.03.2016 - 08:52

KFL
Když tak koukám na aktuální cenu Moonů, tak si říkám, jak jsem starej, když jsem je zažil ještě za 58 nový u AD :D.

-
-
-
ivan_989
ondrej u nas su tie cenovky za pivo, mleko, smazak atd. furt rovnake, dokonca o par halierov mensie...:)
26.02.2016 - 11:14

-
-
-
Radek124
No já už v Květnu zaslechl že si necháš jenom pětky - a šup, za dva dny byly nové Rolby :D
Tož ať Ti ty nové Blancpainy při fušování do botaniky dělají větší radost... ;-)
8.02.2016 - 22:54

KFL
Jeden den chci tohle. Druhý den něco jiného. Třetí den chci všechno prodat. Čtvrtý den se kochám. Pátý den chci to z prvního dne. Šestý den si ťukám na čelo. Sedmý den chci něco úplně jiného. A tak pořád dokola. Je to normální? :D