Přejít na obsah

Omega Seamaster Aqua Terra 150M


Doporučené příspěvky

Taky se připojuju s gratulaci! Svoje AT mám už 4. rokem a furt se mě neokoukaly. Jen škoda toho chybějícího rámečku na datumovce, ale to je čistě subjektivní dojem. Zase ta oranžová tomu dodává sportovnější šmrnc, a přitom pořád decentní hodinky.

Každý je smutný z toho chýbajúceho rámečka okolo datumovky. Ja si myslím že hodinky bez nej dostali čistejší dizajn, ktorý sa k tejto športovej-elegancie viacej hodí. Osobne by mi nevadil ani ten rámeček keby nechali. PS: keďže vydali facelift AT, nejakú zmenu museli spraviť :)

 

Odoslané z Lenovo Z90a40 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Tak jsem do toho taky prásknul a po několika měsících hledání ideálních (prosím neplést se slovem "definitivní", i když...) jsem vybral Seamastery AT ref.231.10.42.21.06.001. Kalibr 8500, šedý ciferník, vertikální proužky, datum s rámečkem... jedny mi tady na fóru utekly, pak jsem narazil na Chrono24 na podobně výhodnou koupi. Byl to soukromý prodejce z Itálie, takže trochu risk, ale vyplatil se. Hodinky jsou v téměř dokonalém stavu. Jsou to moje první hodinky z "vyšší ligy". Je to úplně jiný příběh. Cifr je plastický jak třebechovický betlém. Krása... brzy bude recenze.

post-53186-0-00663700-1550777782_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji moc. Koukám na ně jak na Svatý obrázek. Z každého úhlu člověka překvapí nějakým novým detailem. Myslel jsem, že mě trochu bude vadit, že není lumi na celé minutové rucicce, ale naopak. ty odlesky, které to hází jsou naprosto skvele!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...