Přejít na obsah

Daemonovo Time is Life


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ta fotka s vodníkem mě zaujala, už když jsem ji viděl v jiném vlákně. Vysvětli mi, jaks mu to dostal na tu ruku? Tos kvůli tomu rozebíral tah? Díky.

 

Edit: Tak nic, už jsem se lépe podíval a vidím, že to tam je jen položené :D

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezke to tady mas Demone :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při prohlížení tvých fotek jsme si uvědomil, ze za dva a půl roku co jsem tady mi prošlo rukama cca 15 hodinek a nafoceno toho nemám ani polovinu .... škoda. Máš u mě plus za presentaci stejnů ( včetně tvé srovnávací recenze ), jsou to fajn hodinky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak koukám, že už máš taky své vlákno, ve tvém případě bych do něj možná přidával právě i ty recenze, protože si myslím, že máš co napsat a jde ti to a měl bys to pak všechno takové pěkně ucelené.

Jo a k té koláži, nevím v čem jsi jí dělal, případně jak jsi jí vkládal, ale možná bych ti uměl poradit, jak mít ty fotky OK, když napíšeš postup. Nebo rovnou zkusím napsat svůj postup.

Mám 2 verze, buď to celé dělám podle sebe v PS, tam není moc co psát, vše si prostě udělám jak chci. Druhá možnost, když nemám moc času, tak to dělám v jedné aplikaci, kde jsou layouty už přednastavené a do těch pouze vkládám fotky. V tomto případě už se předem musí myslet minimálně na to, že layout má nějakou velikost, v mém případě je to 2048 px na delší straně, takže fotky musí být dostatečně velké, jinak se roztáhnou a tím se samozřejmě zhorší kvalita. No a pak ještě jedna věc, před uploadem sem vytvořenou koláž zmenšuju, aby se nezmenšila automaticky a s kompresí, když to udělám takto, tak se nahraje bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...