Přejít na obsah

Prosba o radu a identifikaci


VlkCherokee

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny příznivce cibulí. :-) Našel jsem při vyklízení tyto kapesní hodinky - jsou v pořádku a běží, nemají pouze krycí sklíčko. Mohu mít dotaz na jejich přibližné stáří a hodnotu? Bohužel nejsem v tajích hodinářství příliš zasvěcen a tak vlastně úplně nevím, co mám v ruce. Mohli byste mi prosím pomoct? Předem díky a mějte se fajn!

 

DSC_0427.jpg DSC_0428.jpg DSC_0431.jpg
 
DSC_0432.jpg DSC_0433.jpg 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď. Všiml jsem si, že je tady téma na identifikaci cibulí (bohužel až po založení tohohle příspěvku). Ve hledání nejsem neschopný, už jsem si hledal na Googlu, ale nenašel jsem nic konkrétního, žádná data nebo něco co by mi pomohlo. Jako laik jsem se přirozeně obrátil na profíky, kteří tady na fóru rozhodně jsou. Zkusím se mrknout do vyhledávače, jestli mi to pomůže. :-)

Upraveno uživatelem VlkCherokee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za ochotu, přesně jsi zosobnil to, jak to na speciálně zaměřených fórech funguje. Já sám jedno fórum založil a kdybys tam přišel s dotazem (ať už sebelaičtějším), nedělal bych z tebe vola a neříkal : "Máš internet, tam je všechno." nebo "Zkus použít hledání." Ano, tohle je diskuzní fórum, ale myslím, že na fóru se diskutuje. Je mi líto, že z pak z takových fór vznikají selektivní komunity pro zasvěcené, kteří se na laika co přijde "zvenčí" dívají skrze prsty. Neudělal jsem nic špatného, jen jsem prosil o radu. Tak díky za ní. Měj se fajn.

 

Jestli na tohle narazí administrátor nebo moderátor, tak moc prosím o smazání a omlouvám se za znečištění fóra viditelně nevhodným příspěvkem. Nemyslel jsme to špatně. Díky.

Upraveno uživatelem VlkCherokee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chapu tve rozhorceni.

Pokud by te hned v prvnim prispevku nezajimala cena, rad se taky potrapim a mrknu na net nebo na prispevky zde v minulosti a pomohl bych ti.

Nemam s tim problem.

Ale dat sem fotky a ani si neprecist napis na cifru a strojku to mi vadi.

Jde ti vubec o ty hodinky nebo o penize?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...