Přejít na obsah

Hokejové kartičky


Doporučené příspěvky

Niekto autíčka, niekto známky, ja som po 15-ich rokoch vytiahol svoj album a s dvoma bývalími spoluhráčmi sme sa do toho opäť vložili :D Ak je tu nejaký zberateľ, prípadne ak máte doma nejaké kartičky ktoré nepotrebujete, napíšte prosím tuna alebo do správy, prípadne pošlite aj fotky čo to máte... Zbieram hlavne tým Calgary Flames a z jednotlivcov Petra Bondru a Gretzkeho. Najlepšie by však boli edície od Ultra, Red Light Special a Rising Stars... Príjmem však čokoľvek máte, vymením, možno aj kúpim ak bude nejaká limitka alebo niečo ozaj zaujímavé... ;) Mám ich asi 400 takže fotky do správy, dám tu len zarámovaného Gretzkeho čo som si kúpil v Canade a tie dva typy čo by som prijal...

post-38180-0-23097700-1477822801_thumb.jpg

post-38180-0-19985300-1477822809_thumb.jpg

post-38180-0-24398700-1477822816_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ooo tak to by si mi urobil naozaj radosť, ak niečo z toho nebudeš potrebovať... :) poštu platím ja samozrejme, o výmenu asi teda záujem nemáš že? Ak môžeš spraviť fotky toho čo by som prijal a bol by si ozaj ochotný to poslať zberateľovi, budem ti vďačný ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prečo si sa potom toho akože bál..? :D Tak to je škoda no Gustaf.. :(  Že ani také čo som dával fotky hej? Valderek a nebol by si ani ochotný "vzdať sa" iba pár kúskov, prípadne vymeniť niečo ak by ti sedelo do zbierky niečo z mojich..? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, mám doma poslední 2 plata, zbytek sem kdysi věnoval bratránkům a blbci je vyhodili. Ale zůstal mi třeba slovenský Jágr, že je to tahle http://www.rajhokejovychkaret.cz/resize/domain/rajhokejovychkaret/files/update10/1582016/1582016f/up1582016_0071.jpg?w=640&h=480   Klidně ti ho daruji

Upraveno uživatelem j3ykobim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

prečo si sa potom toho akože bál..? :D Tak to je škoda no Gustaf.. :( Že ani také čo som dával fotky hej? Valderek a nebol by si ani ochotný "vzdať sa" iba pár kúskov, prípadne vymeniť niečo ak by ti sedelo do zbierky niečo z mojich..? :)

je to mix týmu i již neexistujících...golmani, hráči.... kartičky ruzny...nevím, co bys chtěl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kurnik ťažko tak keď nevidím zadnú stranu ani v akom sú stave ale ako sedí mi ten Lindros na Red Light Special, vedľa Yzerman čo je a Jocelyn Thibault na Rising Stars... Zvyšok by som musel vidieť naživo alebo aspoň tie zadné strany, keď tak správa ;) Gustaf, hore som písal čo by som ozaj chcel... čokoľvek Calgary alebo hlavne tie Red Light Special a Rising Stars... Z hráčov jedine Gretzky a Bondra... Ak ste ozaj ochotný mi niečo poslať, pošta samozrejme na mňa, tak už v správe bude dohoda lepšia.. ;) j3ykobim ja som všetky karty kde bol ten buzeranť Pálfy vyslovene daroval takže nie len že ho nepovažujem za ako hovoríš "slovenský Jágr", ale aj ho zo srdca nenávidím, rovnako aj Šatana... Slovenský Jágr je skôr Hossa napríklad, pridal sa už k 500-vkárom v počte strelených gólov napríklad :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sem tě nechtěl nijak pobouřit  :cheers: , ho tak nazývám jen kvůli číslu na dresu .Thibault je tvůj, Erika rozmyslim...,, udělám ti lepší foto, jestli chceš (vyfotit) ještě někoho dej vědět.       Tabaracci tě nezaujal?    Nic za to nechci, poštu mám tuším po EU zdarma. 

 

https://www.nhl.com/video/hossa-honored-for-500th-goal/t-281165906/c-45846003?tcid=google_video_content_id

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pohodkaaa :cheers:  Tak to si ma naozaj potešil teraz... Môže teda aj Tabaracci a Chris Chelios keď daš.. Pevne verím že výjde ten Erik, keďže s Thibaultom asi tie dve najdôležitejšie karty.. :notworthy:  Keď si to premyslíš tak mi napíš správu a už dohodneme ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...