Přejít na obsah

Panerai Radiomir 685 + 687


MaxT

Doporučené příspěvky

Nemám žádnej vkus, mě se to moc líbí.

Vidíš, o mě se obecně tvrdí že vkus mám a líbí se mi moc.:-)

Jasně že ty nápisy tam být nemusely, ale předloha je jasně daná. Co mě ale děsí, že u Panerai se stává standartní WR 30.

Upraveno uživatelem MaxT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta 30WR je fakt mimo, ale to by člověk musel bědovat i u Navitimerů ... tam už je to zvyk a stejně mám ty hodinky rád :D .

No problem bude mozna v tom, ze Panerai jsou na rozdil od Navitimeru urceny vojenskym potapecum. Tedy spise byly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U potápek akceptuju rozměrnej cifr kvůli lepší čitelnosti - ale osadit do "barových křapek" na úkor cifru neotočnou plochou lunetu, extra rozšířenou beztak jen kvůli nápisům a choré módě tlačit stále větší a drsněji vypadající račmena? :sad01_anim:  Najít historický precedens lze samozřejmě na ledacos, ne nadarmo se říká že průmyslový design je incestní (takže běžně produkuje i zdegenerované zmetky) - a i tohle vlákno budiž důkazem že "

", i to nejpitomější...  -_-

 

Jako chronomagora mě kromě WR30 (jak si vyložit "Inside the elegant wooden box in which the watch is presented is a second Plexiglas? crystal"?) a subjektivně nenositelného rozměru na obou kouscích pohoršuje i "nic moc" strojek P3000: když to srovnám s mikrorotorovým P4000 v 572 a nebo téměř dokonalým P4001, tak tahle "limitka s dýnkem nahoře" mi za pultových ?9500 přijde fakt dost slabá  :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To navrhol národný buditeľ - Fantóci :) Ako obyčajné hodinky za normálny peniaz by som to zobral lebo sa mi celkom páčia.. Ale takto mi to pripadá ako čistý výplod talianskeho zmýšľania. Neviem si predstaviť ako si taliansky vojaci nastavovali za vojny alebo aj teraz čas na tomto.. Sa zišla v náhodný moment grupa znudených vojakov a veliteľ družstva hovorí: "Nastavte si hodinky, je presne 9:52 teraz, útok začne v 11:03!" Pričom sa vojačikovia pozrú na zápästia a nato hneď nechápajúc každý na každého. Veď tu niesú ani minútové indexy ani sekundovka!... A tak potom dopadli aj vojenské (ne)úspechy talianska... Sa čudujem nemčúrom, že sa s nimi s ich povestnou precíznosťou (aj v hodinárine) dali dokopy za druhej vojny. Nemci urobili krásny cifernik s výraznými indexami, veľkou sekundovkou, alebo prehľandé a kvalitné chronografy. A taliani?? Ale národnú hrdosť mali vždy vysokú.. Kým to neskrachovalo...  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...