Přejít na obsah

Festina Extra - Retro edice


brhel

Doporučené příspěvky

Ahoj,

na Festinu jsou docela povedený, nicméně v téhle cenové relaci můžu doporučit stylově podobné a o dost kvalitnější Orient Bambino s automatem. V tomhle stylu mají některý kousky třeba i Seiko. Na Festinu se vykašli, za jejich ceny pořídíš kvalitněší hodinky s mechanickým strojkem.

 

Koukni na Bambina:

https://www.timestore.cz/Znacka/Orient/Bambino/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsou fakt pěkný. Jenom si fakt rozmysli, jestli doopravdy chceš automaty. Tím myslím, že Ty sám je fakt chceš, ne že na fóru říkali, že jedině automaty. Protože jestli jsi hodinky 10 let nenosil, takl pro Tebe pravděpodobně nejsou hodinky žádná srdeční záležitost, nezajímají tě nějaký strojky a ani kecy o tom, jak mechanický hodinky mají duši. Chceš prostě hodinky, který se Ti líbí, budou spolehlivě ukazovat přesný čas a vydrží třeba přes víkend na poličce. To s automatama půjde těžko.

 

A abys nemyslel, že jsem třeba proti automatům zaujatý - tak máš pravdu, jsem. Protože mám jedny skoro pořád na ruce. A taky mě neskutečně štvou třeba tím, že udělají denné -6 sekund zpoždění - to udělají moje quartzky za 3 měsíce. Nebo že když si na víkend vezmu digitálky, tak automaty se mi v neděli večer zastaví a já je zase musím seřizovat.  Koupil jsem si nový quartzky a stejně tahám ty hnusný monstra... No je to na tobě... vybírej s rozumem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...