Přejít na obsah

Jak to chodí u vás ve firmě?


safi

Doporučené příspěvky

U nás ve firmě teď novej kolega, zdálo se mi furt že má na ruce TH Aquaracer, tak jsem ze zeptal a byla to pravda, takže radost:-) Registrován zde není, ale má ještě nějaké Edoxy a ještě nějaké automaty oblekovky a o tématiku se zajímá, takže nám přibyl jeden chronofanda :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Ve firmě (německá společnost) máme tak středně přístý dress Code: Management musí mít oblekové kalhoty a košili s dlouhým rukávem. Obecně kancelářští nesmí dojít v krátkých kalhotech / kusni. Celkem vtipný je, že jednatel (50+) jezdí z Německa v super moderních outfitech a rád komentuje módní vkus ostatních. Nedávno zkritizoval nějaký kvítko v kanclu vedle a že se to hned musí vyměnit za palmu. 

 

Bohužel, co e týče hodinek tak nikdy nikdo nic zajímavýho. Jednou jsem se pokusil provést osvětu ohledně Omeg Speedmasterů, ale byl jsem absolutně nepochopen a od té doby jsem trochu za podivína, kterej nemá nic lepšího na práci než vyhazovat spousty peněz za hodinky. :D 

 

Na normální dny si beru Citizeny Eco-Drivery a k zákazníkům Omegy PO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás ve firmě celkem mizérie, výjimku tvoří můj kolega z kanclu, kterýho jsem trochu nakazil, takže má pilotky od Alpiny (někdy přihodím společný foto) a chystá další nákupy. Jeden z managing partnerů pak Perrelet Double Rotor Classic a tenhle týden nastoupil novej kolega pro Německou pobočku a má safírový Moony na bond natu. Od tý doby mi nedaj spát a hrozně je potřebuju :( (jenom teda s hesalitem). 

 

Zbytek firmy nosí módní blbosti nebo smart watche, v lepším případě pak nic. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkedy dostávame vo firme hodinky za počet odpracovaných rokov, tak to celkom vzrástlo. Sú to nejaké Quartz ale s pekným ciferníkom s logom firmy na gumenom remienku. Ja si však máme ešte musím počkať. Inak je to bieda. Šéf Tagáče a nejaké Yachttimery.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

HA! Tak to vypadá, že ve firmě se blýská na lepší časy  :D  Před 14ti dny se kolega zmínil, že by rád nějaké automatické hodinky. Až do teď nosil nějaký ten plastový náramek co taky ukazuje čas. Tak jsem mu k tomu něco řekl a hlavně mu půjčil Seiko SRP165 co mám. Aby si vyzkoušel velikost, občas srovnal čas a tak. No a dneska mi je vracel s tím, že Ježíšek to má letos ložené a ještě se uvidí co to bude. Ale zrovna tyhle se mu moc líbí....má to blbý, protože mě taky :D  I když jsou mi malý. Tak snad si to nerozmyslí a nebo si z dovolený nepřiveze nějaký "Roleks"  :wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Sem som ešte neprispel...robím pre nadnárodnú spoločnosť. Slovenskú zastúpenie je tragédia, žiadne normálne hodinky. Buď hodinky zo zľavových portálov typu detomasso alebo curren, alebo fashion značky. Bývalý nákupca nosil megaveľké dízle. Keď máme ale stretnutie manažmentu celej firmy, tak je to už pekný pohľad, aj keď čoraz viac, hlavne u mladších kolegov, vidieť apple watche. Starší bardi nosia hlavne IWC Pilot, nájdu sa aj Breitlingy - for Bentley a Navitimery. A jeden zo šéfov je chronomagor, má doma naozaj krásnu zbierky, Moonwatche, Navitimery, Big Piloty, ale najviac nosí Rolex Deepsea, tie som mu aj obdivoval. A hlavne sa o ne vôbec nestará, dodrbané sú strašne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 chlapov vo firme, dvaja nenosia žiadne, jeden staré analógové Casia, jeden bicolor Tissotky v kvarcu a riaditeľ nosil Police a najnovšie smartwatch od Samsungu :)

 

pochopitelne ja ten siesty chlap :) zachranujem to s novými Omegami SMPc 

Upraveno uživatelem mats
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Mav.

U nás v oddělení dva kolegové Seiko Big Military, jeden už ale odešel, ten měl i dárkem vintage Prim. Možná jsem tam sehrál i roli nákazy.

Včera jsem si na meetingu všiml, že jinému kolegovi (nějaký head) na běžných Tissot day-date ručička neskáče, ale hezky zametá.

Kdysi tu byl i kolega co měl bobří cibule GANT nebo něco podobnýho.

Jinak hodinek dost málo, ale naštěstí se tu nerozmáhají žádné smart-watch. Asi jsou ajťáci líní každou noc dobíjet. Já tedy rozhodně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega nosí nový Spartaky.

Šéf má normální Seika k obleku v kvarcu. Má plusový body za mou oblíbenou značku.

Jinak žádná hitparáda. Zbytek módní značky atd.

Holt lidi v investicích asi neinvestujou do hodinek.

Ale alpinisty už zaujaly dost v lidí, až se divím. Půlka si myslí že to jsou rolby.

 

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás ve "firmě" (sboru) je sranda. Na minulé změně jsem do hodinek zblbnul kolegu... původně měl jedny staré amphibie, teď má 3x prim sport 2, vintážní potápky citizen, švýcarské vintážní pilotky, tissot chrona a kouká se po Omegách. Přesunuli mě na jinou směnu a tam jsem obdobně zpracoval dalšího :-). Má teď 3x Nivada vintážky, CYMA day/date automaty, 4x vintážní Doxy, Certina DS vintážky s želvou na dýnku, Certina alarm, několik primkek, Mirexal a na další si nevzpomenu. To vše za necelý rok :-). Jinak je to tu docela bída. Jedny turecké "Omegy", Crivit z lidlu, nějaká digi casia, festiny a .....ingresoll. 

Upraveno uživatelem Delawer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

tak dnes u nas ve firme bylo po dlouhe dobe neco k videni: CEO s lonskou LE Omega Speedmaster CK2998 na tahu (velka chutovka), jeden viceprezident Rolex GMT Master II, druhej Brajtle Chronomat, nas obchodak hodobozovy vintage omega deville z 50.let. no a ja CWard C5 5day

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...