Přejít na obsah

Samsung gear S3 frontier


Doporučené příspěvky

Je fajn že zvenku už to vypadá jako klasické hodinky, klikací luneta nahrazující aspoň část obskurních gest na displeji je rozhodně krok vpřed - ale jinak je i z videa cítit frustrující pravda, že celý "systém" je uživatelsky furt to samé zoufalství ala Apple Watch: Velký, efektně zářící a baterku doslova spalující (a proto neustále vypínaný) hi-res displej s milióny barev a překreslováním 60x za sekundu, který jen tak namátkou mimo "hlavní" obrazovku nikde neukazuje čas - což mi přijde slovy klasika jako "u hodinek celkem podstatná vada..."  :skull:

 

Fakt nevím jestli jsou pachatelé systémového software pro tyhle náramky takoví ignoranti a nebo jen vyhození pachatelé Zune/Metro UI z Microsoftu, že v UI znají akorát tupou bílou na holé černé (jasně, OLED - jenže 99,8% času stejně komplet vypnutý) - a že i přes procesory výkonnější než mělo před 20 lety moje stolní PC dodnes nezaregistrovali existenci fíčur typu alpha-blending, vyhrazených stavových oblastí (notabene na kruhovém displeji) a podobně.

 

Ještě štěstí že "free-cool-in" fitness onanie mě míjí, vrnící notifikace něčích uprdnutí považuju za SPAM - a než bych se v běžném životě trápil s takto impotentním "bezdrátovým externím displejem" ke kterému stejně potřebuju i druhou ruku, to už rovnou můžu z kapsy vylovit normální mobil (který mi taky vydrží 4 dny)  :thumbsdown_anim:

 

PS: "sportovní" digitálky mám tak nějak zasociované s dobře čitelným ukazatelem data/času, stopkama - a pro občasnou turistiku s kompasem, výškoměrem a barometrem pro elementární sledování počasí (tj. "ABC" - ani se nebudu ptát "která systémová smart-watch aplikace to dnes umí?"), to vše s aspoň roční výdrží baterky. Zrovna včera mi pošťák obohatil sbírku o nádherně "předpotopní" Suunto Elementum Terra/P - protože dodnes obdivuju Finské návrháře UI, že i přes "oldschool" technologii segmentového LCD dokázali podstatnou většinu z výše uvedených "hodinkových" funkcí vměstnat na jedinou přehlednou obrazovku, aniž by bylo potřeba na cokoliv druhou rukou zbytečně klikat a nebo (mechanicky asi dodnes nepřekonanou) enkodérovou korunkou hledat v strukturovaných/cyklických nabídkách...  B)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

porovnanie Samsung Gear S3 Frontier vs TAG Heuer Connected

 

Radek, pisal som sa mi paci smer akym sa dali = ked pridu s gear S5/6 tak uz to bude celkom zaujimave asi. (a 7 bude po bondovsky vybuchovat :)

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Nie, ze by som bol cielovka. Dnes som bol v Samsung showroome a podlo mi na ne oko. Ono to voobec nie je ziaden pruser.

Displej pekny , priemer hodin OK, fajn lahke. Frontier model mal fajn gumak. Ten druhy leskly model prisernu kozku ci co to bolo.

Celkovo ak by som nad Smart uvazoval boli by urcite v hladaciku. Velmi sa mi pacilo ako sudruhovia vymysleli prepinanie funkcii cez otocnu lunetu.

Inak IP68..1.5 m max 30 minut. Takze tak pod sprchu. No

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

těch 5 dní v poho, dokoupil jsem z Aliex.... tah a nosí se pohodlně, na původním řemenu taky pohodlné, je kvalitní a příjemný, ale já nosím na tahu vše, odešleš z nich zprávu, i na Whatsapp, Viber, hovor přes ně taky jde, sim karta se do nich nedává, je to stejné jako hovor přes handsfree sluchátko, tedy po bluetooth. Zpracování na jedničku, funkcí plno, ideál na kolo, brusle, běh, na běžné nošení také, protože konečně tyto smart watch mají gule :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

děkuji za informaci, nevypadají vůbec špatně ale fenix chronos jsou mi nějak bližší 10 dní nabité vydrží a měří tepovou frekvenci a s tím spojené různé další věci. Ale ty tvoje jsou hezký.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky to nejsou špatný. Jen bych si dovolil uplzornit, že když takové hodinky koupíte musíte je nosit, protože jinak to trochu postrádá smysl a na pořádné hodinky se nedostane. Taky stojí za zmínku, že pouzdro je fakt velké. Tu fotky na zápěstí 18cm. Není to hezké.

post-21215-0-41410500-1494404806_thumb.jpg

post-21215-0-29780400-1494404819_thumb.jpg

post-21215-0-34713000-1494404833_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no právě já nosím fenix chronos 24/7 a fakt návykový, už mne štvalo že nenosím jiný hodinky, tak jsem to vyřešil přes týden do práce k saku normální hodinky a na pravé ruce řemínek od garminu vivosmart hr, v pátek nahodím fenix chronos a odložím hodinky a i vivosmart a data se mi sesynchronizují takže mám kompletní celý týden. ze začátku jsem si připadal jako totální magor, ale fakt je to návykový. zadávám si co jsem sežral kvůli kaloriím a docela to funguje za dva měsíce 9 kilo dole celkem bez nějakého hladovění, prostě klasika pohyb a vyvážená strava. takže jsem prostě závislák na takový ptákovině jako jsou smart watch. ale jsou na tom lidi i hůř se závislostmi. prostě nutí mne to hejbat se a víc chodím pěšky, kolikrát si uvědomím, že je to všechno kousek obchod 2 km ? klídek pohoda bez stresu z parkování dojdu pěšky kroky nabíhají pokoukám se a je to vlastně i fajn. jsem nějak spokojený.  

Upraveno uživatelem ferrycz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ahoj,

 

já je byl dneska vyzkoušet v obchodě a docela dobrý. Ovládání kroužkem je fajn, jen by se mohlo vejít víc věcí na jednu obrazovku. Na sport to musí být super. Je to na ruce docela snesitelný oproti mým Citizenkám ve vel 43mm.

Jediné co mě odrazuje je ten Tizen, protože těch aplikací je podstatně míň než na Android wear a když nemá člověk Samsung foun, tak nevím, jak moc super to bude fungovat.

 

Jinak ten pásek je fakt ekl, ten bych musel vyměnit hned.

 

Mac

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...