Přejít na obsah

zajímavý odkaz


Doporučené příspěvky

Při brouzdání internetem jsem narazil na stránky malé čínské firmičky Perpetual, která kompletuje hodinky a prodává je. Na internetové prezentaci jsou jednak uvedeny poměrně obsáhlé informace o používaných strojcích, takže člověk ví co kupuje + na stránkách je sekce se seznamem používaných kalibrů a jejich velkými fotografiemi. Firmička používá rovněž kalibry of firmy Sea-gull a dle internetové prezentace testuje každé posílané hodinky. Firma dále deklaruje maximální možnou odchylku prodávaných hodinek +/- 18 SECONDS denně.

 

Dle mého skromného názoru by se mohlo o zajímavou alternativu k hodinkám Alpha (mohly by být na stejné úrovni). Máte s nimi někdo nějakou zkušenost?

 

http://www.perpetual-watch.com/

 

Ukázka fotografie (pozor vélká fotografie)

http://www.perpetual-watch.com/images/perpetual_movt_01.jpg

Upraveno uživatelem ¨safi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K použitým kalibrům:

 

 

As with Alpha, there's an interesting assortment of movements in this collection. The Retrograde uses a Shanghai Standard auto, the Big Date has a Hangzhou 'Seiko-like', the Regulator features a Sea-Gull ST17 and the GMT has the inevitable Shanghai B. Tourbillon-1 has the basic Sea-Gull ST80, but Tourbillon-2 (auto) has a Guangzhou movement derived from the Sea-Gull ST82 I think.

 

http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...=%22big+date%22

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu ošklivá cena turba. Některé modely docela koukatelné. Potřebovali by nějakého alespoň průměrného dizajnéra, nejlépe evropana, který by napravil jejich chyby v detailech. Pouzdro úplně stejné jako na mých Rosseau. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...