Přejít na obsah

Prometheus Piranha


Adamasistefanca

Doporučené příspěvky

S oranžovou súhlasím, mne sa na hodinkách skrátka nepáči. Jedinou výnimkou sú Seiko Monster. A niečo so žltým ciferníkom by som neodmietol. Na leto, k vode ...

 

Ako čistíš, keď sa sťažuješ na bordel? U mňa si mydlo a mäkká zubná kefka poradili zatiaľ snáď so všetkým a bez následkov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Ano, portugalskej mikrobrand. Výroba samozřejmě v Říši středu, ale hodně na úrovni a pod kontrolou. Na pouzdru je to myslím vidět. Měl jsem možnost tyhle otloukánky upgradovat za Prodivery, ale nakonec zůstaly Piranhy - líp seděly a konstrukční detaily pouzdra se mi na nich líbí více. A to Stowa Prodivery považuju za sakra povedený potápky...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, ty Sea Lion taky nejsou špatný. Mám pocit, že už jsou pryč...

 

Prometheus dělá menší serie, nic masovýho, a jakmile výroba dojede konkrétní model, člověk už může jen lovit kousky z druhý ruky... a vzhledem k malýmu vyrobenýmu množství jich není v nabidce moc. Sehnat je není tak snadný jako koupit si moony, suby, bondovky nebo monstra. Mimochodem jeden z důvodů, proč si Piranhy asi nechám i v případě, ze by mi ruplo v kouli a v kategorii tool diverů přece jen upgradoval.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Poslušně hlásím, že antireflex mají. Takový, jaký mají tooly mít, tedy ze spodní strany sklíčka, nepoškrabatelný, nenápadný, v některých úhlech na sluníčku patrný díky modrým odleskům. Nic výrazného plošného, a pochopitelně ani ne tak účinného jako u oboustranného nebo horního antireflexu. Přesto, (ve srovnání třeba s Rolexem, který je bez AR), je vliv spodního AR u Prometheus Piranha znát. V létě jsem dělal společnou fotku Piranh a GMT Masterů a přitom jsem si toho rozdílu všimnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já je totiž získal v neděli z watchuseek a už se ke mě hrnou. Tak jsem zvědat, jaké budou. Jsou to klasiky, černé. Už jsem na ně koukal, když je prodával výrobce, ale to byl člověk takový nejistý a propásl to.

Gratulace! Jestli máš ruku nad 18,5 a bereš je jako otloukánky na lítačku, budeš spokojenej. Pokud máš ruku menší nebo se budeš bát každý vlásečnice, asi ti nevydrží. V tom připadě se hlásím jako první kupec, potřebuju jedny do zálohy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...