Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!


Doporučené příspěvky

Treba me donutila "vlci limitka" se nad sebou zamyslet. Vylozene mi sdelila:

"Synu, moc dobre vis jake jsi hovado na hodinky. Diky imaginarnim melounum pod pazami me budes neustale konfrontovat s futrama. Pri vytahovani galat z sifunera si nikdy neodpustis kontakt zelazo o zelazo. A tak tedy, opravdu chces, abychom vypadaly behem mesice noseni jak susedova stara, kera ma hubu jak konec od salamu ???".

No a prave proto musely jit o dum dal.....

Jsem rad, ze nasly novy domov v dobrych rukach. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fesaci, ako je to so zarukou/reklamaciou? Nenosim ich casto, ale postrehol som, ze v poslednej dobe sa v nahodnych polohach zastavia. Po zmene polohy alebo jemnom tuknuti po nich sa zase rozbehnu. Ako casomiera su zial extremne nespolahlive (za den sa vedia omeskat aj o viac ako hodinu) a je potrebny servisny zasah. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ke každým hodinkám byl přiložený záruční list, tak se dají normálně v rámci záruky poslat zpět do Ruska na opravu, ale jak píše Honza, já bych to osobně tedy neudělal, to je akorát o strach. Jsou to celkem jednoduchý hodinky a měl by je umět opravit, víceméně, každý hodinář. Pak je tady ještě zavedená jedna spolehlivá metoda, tzv. "adjustace", je popsána ve vlákně Vostok Amphibia, v sekci ruských hodinek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rusky sposob opravy som tu uz dakde zachytil, ale dajak som si myslel, ze ide o vtip :D Tak teda vyskusam metodu "adjustace", najprv. jemnu variantu o ruku a az potom o stol. Diky za tipy.  

Jemná varianta o ruku je samozřejmě totálně na howno. Pouze o stůl s ubrusem, jak píše JR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O ruku to bolo v skutku zbytocne. Skusil som teraz tak jemnejsie o nohu postele, snad pomoze. Ak budu stale zastavovat, tak predpokladam, ze s rastucim stupnom frustracie pridam aj na sile. :D Inac nejake technicke pozadie k tomuto delikatnemu hodinarskemu ukonu by nebolo? Odpoved urcite uz niekde je, len vlakno amfibia je ukrutne dlhe a hladanie v nom mi moc nepomohlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...