Přejít na obsah

Jaké vybrat Diver do 100.000


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Taky jsem chtěl dlouho modrý SOH, 46mm, ale pak jsem z toho nějak po vyzkoušení u Dušáka vystřízlivěl... Já bych vzal bych za tu cenu MM 600m... http://www.seiyajapan.com/collections/seiko/products/seiko-marinemaster-professional-600m-diver-springdrive-sbdb011?variant=22716515527

 

Edit: Nicméně termín je to na dodání z Japonska šibeniční... :-)

Upraveno uživatelem 969
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nekoukal jsem jak je tady Milan87 dlouho... ale vzit Seika za 100 respektive nad 20 uz musis mit neco odnoseno a hlavne na to uz musis mit koule neb Seiko mezi nechronomagoty nema MI :-)

 

Pokud nechce vylozene nove a velke...tak supr jsou ty Tombedovy Tudory v prodejnim vlakne... Milan kolik mas ruku ? a chces mit hodinky s MI nebo spis nenapadny luxus ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já už to řeším několik měsíců, ve středu mám jít vyzvednout do Breatlingu ty SOH, takže tohle je takové poslední ujištění ze do nich fakt půjdu.. Nerad bych je za 3 měsíce pouštěl dal, to radši oželím Ježíška nebo přidám peníze.. Nosím jedny hodinky a to pořad, takže bych rad měl jistou.. Ty tudory výše zmiňované nevypadají zle.. už jsem psal SZ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud maji byt vetsiho prumeru, tak bych hlasoval pro POcka v keramice big size..na zivo vypadaji hodne luxusne..SOH taky nejsou urcite spatna volba, pokud ti nevadi mesh misto tahu..me osobne je sympatictejsi omega, ale je to samozrejme subjektivni vec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...