Přejít na obsah

Vykradli mi kvartýr


dawe009

Doporučené příspěvky

Přátelé, při návratu z vánočních svátků domů jsem našel byt obrácený naruby. Mimo hotovosti a šperků manželky jsem přišel o všechny hodinky, neb na chatu jsem si vzal na ruku g-shocky a vše ostatní nechal doma. Ano, jsem kikot, že jsem měl hodinky za stovky tisíc v šuplíku a ne v trezoru, netřeba mi to zdůrazňovat. Odnesly to Rolex submariner no date, Panerai 359, Breitling Colt a manželky Omega Speedmaster a pak pár dalších kousků nižší hodnoty, z nichž nejvíce mě mrzí Primky - jediná má hmatatelná vzpominka na meho dedecka. Níže dávám fotky sériových čísel. Kdybyste čistě náhodou narazili na některé z nich ve frcu nebo vám je někdo nabízel, prosím, dejte mi vědět. Díky a davejte si pozor, lidi jsou svine. Nebo aspon venujte vetsi pozornost podminkam vasi pojistky, ne jako ja.

Vse dobre v novem roce.

dawe009

post-2894-0-76051900-1483065777_thumb.jpg

post-2894-0-12882300-1483065797_thumb.jpg

post-2894-0-56727400-1483065816_thumb.jpg

post-2894-0-32911900-1483065835_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 417
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Síla. Každý takový případ ve mně vyvolává chuť zbavit se většiny věci, na kterých lpím, a investovat jen do zážitků a do "cihel, betonu a kamene", i když dneska už se kradou i pergoly, terasy, bazénová čerpadla nebo přes ověřené podpisy rovnou celé nemovitosti :(

Držím palce, ať se nějaké hodinky objeví, a hlavně, ať co nejdřív zmizí ten hnusný pocit z cizích lidí v bytě. Ale zdá se, že to bereš vcelku sportovně. Tak vše dobré v následujícím roce..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je opravdu jen pocit. V 11 večer jsem se vrátil z fizlarny z výslechu a do půl šestý ráno jsem uklízel ten nejhorší bordel. Naštěstí manželka a syn jsou jeste na chatě a nemuseli to vidět. Pojišťovna mi v ideálním případě pokryje tak ty Breitlingy, ostatní je prostě pryč. Škoda k 800 tis. Nikomu nepreju ten pocit spát v bytě, kde se před chvili procházel nějakej šmejd. Spal jsem s nožem v ruce. No spal..ležel a poslouchal každý vrznutí. Jsem rozhodnutý, že se přestěhujeme, tady už nikdy nebudu mít klid. Frajer tady při přehazování věcí vypil flašku vína, byl úplně v klidu. A pak celej byt, všechny šuplíky, skříně, podlahy..pocákal všema moznejma kosmetickejma pripravkama co našel v koupelně, aby prekryl pachové stopy. Takže jak to tady vypadalo si dovedete představit. Plnej barák sousedů, nikdo nic neviděl a neslysel..ale všichni jsou chytří jak rádio. Dobře nám tak, když máme dvě nový auta, tak nám to patří. A máme si to líp zamykat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tj klasika když tě vykradou tak plnej barák lidí a nikdo nic neslyšel a neviděl.... mluvím z vlastní zkušenosti... hlavně, že posledně byly dveře úplně vysekaný.... nechal jsem si udělat ocelové mříže před dveře a prozatím je klid. Každopádně se drž, svině nespí aní před novým rokem a nechápu jak na to prostě někdo může mít vůbec žaludek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ajajaj, to je přímo hrůzostrašný :-( Stáhnul jsem si fotku s čísly a budu mít oči na šťopkách, snad to byl nějaký amatér a ta flaška vína tomu pouze nasvědčuje. Jinak ode dneška začínám naplno opět používat trezor...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdysi jsem se tady take delil o podobnou "radost"...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/23894-nejen-veselo-m%C5%AF%C5%BEe-tu-b%C3%BDti/?hl=%2Bnejen+%2Bveselo

Na den presne za rok se to ve stejnem dome opakovalo!!! Bylo to sileny. Pak jsme se odstehovali na jine misto.

 

Budu mit take oci na pozoru. At se to co nejdrive srovna a zapomenete na to. Drz se!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikomu nepreju ten pocit spát v bytě, kde se před chvili procházel nějakej šmejd. Spal jsem s nožem v ruce. No spal..ležel a poslouchal každý vrznutí. 

 

Mam za sebou stejnou zkusenost, takze vim naprosto presne, o cem mluvis. A stejne jako Ty jsem nekolik nasledujicich noci spal s kudlou pod polstarem. Byt mi vykradli za bileho dne ... cloveku prijde az neuveritelne, ze je to tak snadne.

Nejhorsi bylo, ze policajti se tvarili, jako bych je s tim, ze v tom chci neco resit, hrozne otravoval ... samozrejme nic nezjistili (i kdyz jsem jim dal naprosto jasne indicie, odkud nejspis vitr vane) a pripad pak odlozili.

Na druhou stranu, stejne jako Ty jsem to pak videl tak, ze jsou to jen veci, bez kterych dokazu zit. Desil jsem se pri predstave, jak by to treba mohlo dopadnout, kdyby do toho bytu vlezli za dne a manzelka i deti by byli doma ... 

U me to bylo o to zabavnejsi, ze jsem nejen prisel o fototechniku za silene penize, ale mel jsem v dobe kradeze od kamaradu pujcene na test tri hodne drahe objektivy, ktere jsem jim pochopitelne musel nahradit a koupit nove. Kdyz uz, tak uz :D

Drzim palce, at se z toho rychle oklepes a neklesas na duchu!

Upraveno uživatelem jhonzatko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To me mrzi, mam za sebou 2r zpět to samé. Boj s pojišťovnou další 4 mesice, hnusny pocit z cizi návštěvy další rok a půl. Já to mel horší v tom, ze jsem v baráku spal. Naštěstí moje holky byly pryč ..

 

Hodinky pryč, šperky, prachy a i nejposlednejsi drobečky z peněženky..doklady naštěstí zůstaly. Od té doby mam naprosté minimum peněz, hodinek atd. Hodinky jen na ruce.

 

Hlavní je ze jste v pořádku .

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, nezbyla tam ani mince. Vybral i kasičku synovi.. A externí disk se všema fotkama za posledních asi 20 let, které jsem nedávno tak pečlivě tridil a zalohoval..

No..přežiju to..ale už toho mám tak nějak dost. V létě postavili manželce auto na špalky, před měsícem mi nejakej dobrák naboural auto před domem a teď tohle vyvrcholení. Asi bych se fakt měl přestěhovat jinam, těch náznáků už je fakt hodně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...