Přejít na obsah

Omega nebo Seiko


SF1

Doporučené příspěvky

Zdravim ve spolek, uz nejakou dobu procitam toto skvely forum, diky kteremu jsem poznal svet hodinek. ;-) Vyzkousel jsem par kousku od Steinhart a Hamilton... No a nedavno to zase na me prislo a chtel bych se posunout dal... Vsak to znate;-)

Ted k otazce... jake byste si vybrali??

 

Seiko Marinemaster 300m sbdx017 nebo

Omega Seamaster Diver 300m co-axial...

 

Velikost neresim, jde mi o Vas nazor co je lepsi ke koupi...

 

Predem diky!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Tezko rict, kazdy to mame jinak hozene. Ani jednim kouskem neudelas chybu. Tady se neda radit, to musis citit sam, kam te to tahne. Dovedu si predstavit oboje jako skvele duo. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, kluci maji pravdu, Omegy jsou pro sampony..  :D Lestenky, hodiny pro buziky, ale i tak jsou moje srdcovka  :wub:  MM300 jsou vetsi tooly, super vyladeny potapky pro fajnsmekry, kteri ustoji ten mensi MI proti Omegam. Taky bych se nemohl rozhodnout, oba modely patri mezi me oblibene..

Kup Omegy i Seika, neprohloupis :)  Ale pokud by mi nekdo dal nuz na krk, tak o chlup bych dal prednost Omegam, pac jsou celkove vice nositelne a v podstate jdou ke vsemu, taky, hadam, budou mit vetsi likviditu (to kdybys je chtel prodavat) 

 

At uz vyberes jedno nebo druhe, chybu neudelas 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tezka otazka. Seika maj hardlex, omegy safirovy sklo. Bod pro omegu. Seika maj podle me lepsi kalibr. Bod pro seiko. Omega ma hrozny ovladani lunety, seiko pohoda. Bod pro seiko. Vlozka lunety u omeg je keramicka. U seika je z nejakyho blata. Bod pro omegu. Tah, no z myho pohledu skaredy oba. Ciselnik hezci u Omegy. Pouzdro seamasteru se bude lepe nosit. A ted babo rad :) Asi omegy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi bych bral Omegy. Sice bez vlnek už nemají šmrnc, ale asi tě jen tak nepotká nelícující luneta jako mě s MM300. Navíc jsou Omegy mnohem praktičtější hodinky. Ať už velikostí, materiálově nebo dostupností servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem delší čas oboje. A kdybych si měl teď vybrat mezi těmito dvouma, tak vezmu jednoznačně MM300, prostě mi chybí víc.  To o dudách a nebi mi přijde úsměvný, v žádným případě mi nepřišly MM300 hůř udělaný (až na sponu tahu). Ale zas pokud chodíš v obleku, tak jsou SMP pro tebe mnohem vhodnější. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za vase reakce;-) je to fakt tezky rozhodovani... U MM300 mam asi nejvetsi obavy z ty lunety, ikdyz jsem si uz zvykl chodit do futer s rukou za zady...magor no;-) oblek vezmu jen obcas... na tudory jsem koukal, ale tam je cenik jinde, koukam se na kousky kolem +- 60...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.


×
×
  • Vytvořit...