Přejít na obsah

Luneta Prim sport II


Doporučené příspěvky

Náš "PRIM GURU" pan ing. LH mi před časem říkal, že to bílé je fólie, kterou za tepla zalisovávají pod úroveň do hloubky plastových kroužků lunety PSII.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takovéhle pěkné, ostré a s čísly krásně souměrně v ose šířky otočné lunety, uměli kdysi "za komárů" pro PRIMKY vyrábět! (viz obrázek dole) Že se dneska ti "kapitalističtí kravaťáčci" nestydí takovéhle rozmazaniny na lunetách Prim Sport II vůbec pustit za brány "manufactůry" (viz obrázky výše).  :thumbsdown_anim: 

post-19465-0-71278600-1498604173_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a to musím dodat, že pro ty dětský Primky, ta čísla a čárky nejsou natištěný na plochu lunety, ale pěkně zalisovaný do hloubky, aby něco na pískovišti vydržely! Mám i druhou bílou variantu dětský lunety s černým zalisovaným potiskem, ale toho foto neeemam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem kupoval za poslední půlrok dvě várky lunet a žádná nebyla až tak problematická jako výše na foto. Byl jsem s kvalitou spokojen i když musím uznat, že nedosahuje takové úrovně jako na těch Formulích.

Na ukázku přikládám foto, kde na těch černých sportech 40 a 50 nejsou úplně ideální, ale jinak bych řekl, že jsou OK a ničím mě nepohoršují. No možná ještě ty dole useknuté 30 by mohly být lepší... :-)

post-51454-0-03010400-1498636035_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Shakur
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...