Přejít na obsah

Omega speedmaster- které vybrat?


taxidriver

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny chronomagory, cca před třemi lety jsem sem jenom tak nakouknul, a za chvilku jsem měl na ruce své první automaty- Steinhart Apollon Chronograph. Mám je dodnes a stále dobře slouží, ale začal mi chybět ten nádherný pocit, který jsem měl při nákupu nových hodinek před těmi třemi lety...Při pročítání místní sekce Prodám a potom i jinde na internetu mi padly do oka ty, které budou mými dreamwatch- jsou to Omega speedmaster professional moonwatch- zkrátka jsem se zamiloval a musím je mít. Nejdřív jsem se díval na chrono24 na použité, ale postupně jsem se rozhodl, že chci nové. Brzy vyrazím na výlet do Prahy, abych vyzkoušel, jak mi sedí na ruce (mám cca 18,5 cm). Potom ale budu řešit další dilema- a to jestli se safírem nebo s hesalitem. Vůbec nevím, pro jakou verzi se mám rozhodnout, prosím proto místní majitele těchto hodinek o pomoc při mém rozhodování... Díky moc...

Upraveno uživatelem taxidriver
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 235
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj, tohle je hodně o osobním pocitu. Oboje jsou skvělé. Vyzkoušej na ruce  a vezmi ty které Ti budou více vyhovovat. Já měl 2x safírovky, vždy jsem je prodal a nakonec stejně koupil moony s hesalitem.Ten plast mě prostě víc baví, hodinky mají pro mě lepší look...a už je neprodám. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja som toto riesil posledne 2-3 tyzdne a nakoniec vyhral hesalit. To sklicko tam ma svoj prakticky zmysel a ako sa poznam, tak by som ten zafir pravdepodobne rozbil a to by bola teda slusna palka  :lol2:

Ak si lemrava kancelkrysa a je ti jedno co tam mas tak kludne zafir a ak chces moony tak jedine hesalit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V prve radi si precti tu diskusi v odkazu, tam je naprsto vse... Argumenty zastancu safiru i hesalitu a plneho dna. Jinak vetsinou se doporucuje polywatch pasta, cape cod jsou vynikajici, maji minimalni uber materialu a tudiz se s nimi da dosahnout super lesk... Polywatch ma uber vetsi ( imho ), cape cod bych pouzil na dokoncovaci prace, kazdopadne to uz je malickost :) jinak skvely vyber, taky je radim do kategorie - finalni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kapitalismu dochazi dech... Honba za neustalym rustem, zvysovanim efektivity, optimalizace atd. k tomuto nevyhnutelne speje. V problemech zacinaji byt, jak to vypada, i vyrobci luxusniho zbozi... To vidim u nas ve firmne, dneska prodavame kvuli tlaku na cenu to stejne zbozi za tretinove ceny co pred 10-15 lety. A vymanit se z tohoto trendu temer nelze..Otazkou bude, do jake miry se krize v hodinarskem prumyslu dotkne firem v prvni, rekneme, desitce, trojce.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také koukám po Moonech a po zveřejnění výše uvedeného fóra "Hesalit vs safír", mám pěkně zamotanou hlavu :-D

Já už mám jasno- jedině hesalit, v úterý je jedu vyzkoušet a pak se uvidí, jsem zvědavej, jak mi budou sedět na ruce.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...