Přejít na obsah

Steinhart - vaše zkušenosti


Drummer

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A jak dlouho s nimi možno v té louži posečkati? Jednou jsem tak upad a poležel jsem si skoro dvě hodiny....v louži :thumbsup_anim: Neměly by náhodou 3 ATM odpovídat 30 metrům, takže by se s nimi mohlo jít i do sprchy? Samozřejmě po předchozím sejmutí koženého řemínku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, že do vody nejsou. Spíš mi jde o nechtěné polití, zapaření z důvodu vlhkosti nebo čllověk může upadnout do louže a tak... :)

rek bych, ze pokud opravdu nechtene politi, ci upadnuti do louze, tak ti soucasne zjisteni vodotesnosti je celkem k nicemu. az spadnes do louze, nechtele, tak spadnes, a poznas sam :) moje rada je nepadat do louze, a pokud uz, pak spis rukou s cigaretou napred jak rukou s hodinkama

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Založil jsem tohle téma, protože tato značka se začíná hojně rozšiřovat. Informace o zkušenostech jejich majitelů se různě rozdrobují po celém fóru a toto je pokus o jejich sjednocení do jednoho vlákna. Proto své případné budoucí posty směřujte sem.

 

Měl bych první dotaz: Zkoušel jste někdo skutečnou vodotěsnost? ;) Já narazil na hodnoty 30-50m, ale ještě jsem neměl odvahu je strčit na chvíli po tekoucí vodu.

 

Maximální spokojenost. A jako bonus beru, že když si na poradě podepřu bradu levou rukou, tak slyším jen tikot a už nevnímám řečníka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že už se to tu někde probíralo, ale nemohu to teď najít.

 

Steinhart jsou Swiss Made, ale při tom Německé hodinky, jak to tedy je??

Německá firma ale montuje ve Švajcu , proto můžou mít " Swiss Made " , tedy co vím,...

A ze Švýcar musejí pocházet i veškeré ( ? ) komponenty

Upraveno uživatelem Qvido
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Německá firma ale montuje ve Švajcu , proto můžou mít " Swiss Made " , tedy co vím,...

A ze Švýcar musejí pocházet i veškeré ( ? ) komponenty

 

Kubson to bude vědět na 100%, ale já myslím, že Steinhart je jen brand pana G.S., který má obchodní firmu v Německu, ale nevyrábí - nechává si vyrábět ve Švajcu, mám dojem u fy Grovana

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak musím podotknout, že tyhle hodinky svítí jako "PRASE". Dokonce ještě víc než Monstra nebo Samuraie. Archimedí pilotky jsou na tom daleko hůř.

Ještě asi blbá otázka. Přibrzďovat vteřinovku korunkou při seřizování se asi nedoporučuje jako u jiných strojků... ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Zdravím kolegové, Steinhartisté. Zhruba před 4 měsíci jsem vás oslovil kvůli problému s předbíháním pilotek. Jelikož vás byla spousta, není v mých silách odpovědět každému zvlášť. Proto oživuji toto své vlákno.

Nuže problém byl vyřešen, hodinky se po pár dnech mého tvrdošíjného nošení umoudřily. Nosil jsem je denně zhruba tři měsíce, každý den nebo obden je natahoval a odpoledne po práci odkládal. Můžu zodpovědně říci, že za tu dobu šly na minutu přesně, vteřiny jsem nepočítal, takový hnidopich zase nejsem. Takže veliká spokojenost.

Dole je můj původní příspěvek pro oživení.

 

Jelikož moje zápěstí má 20cm byl jsem nucen si pořídit prodlouženou verzi řemenu, objednal jsem proto u Kubsona verzi Old Marone. Když řemen dorazil, překvapilo mě, že jeho barevný odstín je místo do hněda hodně do červena, než je vidět na všech oficiálních fotkách. Po vložení fotek (níže) do Photoshopu jsem pochopil, takže jsem je upravil jenom v Irfanu bez barevných vyrovnání :).

Jinak řemen je úplně jiné žrádlo než standartně dodávaná verze. Tu už bych na ruku nechtěl, tento je na ruce mnohem mnohem příjemnější.

 

post-219-1214776158.jpg

post-219-1214776179.jpg

post-219-1214776196.jpg

post-219-1214776213.jpg

 

Zdravím vás kolegové, majitelé Steinhart Nav-B.

Mám na vás dotaz. Pozorovali jste po koupi vašich hodinek nějaké anomálie? Mně konkrétně se asi po třech týdnech od koupi začaly děsně zrychlovat asi 20 minut za 24 hodin. Dělal jsem různé pokusy, natahoval je naplno nebo jen částečně, nechal je ležet pár dní v klidu běžící i zastavené. Poslal jsem je Kubsonovi, který je odnesl nějakému svému hodináři. Hodinář nenašel žádnou závadu, Kubson tedy nechal hodinky preventivně vyčistit. Hodinky přišly a šly přesně až do dneška. Dnes jsem je poprvé ráno nenatáhnul jako každý den a odpoledne koukám, o 8 minut běžely napřed. Změřil jsem je tedy podle stopek a dělaly 3 sekundy za minutu. Pak jsem je natáhl naplno a ejhle, hodinky jdou přesně. Vypadá to tedy, že se zrychlují při určitém minimálním nátahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když řemen dorazil, překvapilo mě, že jeho barevný odstín je místo do hněda hodně do červena, než je vidět na všech oficiálních fotkách. Po vložení fotek (níže) do Photoshopu jsem pochopil, takže jsem je upravil jenom v Irfanu bez barevných vyrovnání...

 

 

Nesedí k nim lépe ta čokoláda, než tahle trošku výraznější barva?

 

Můžeš prosím vložit konkrétní odkaz na řemen z chronoshopu? Je tam těch verzí víc.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem ho kupoval byla jen jedna verze. Je to tento: http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Ste...E-old-vintage-2

 

Hele to fakt neni mozny, jak ty fotky barevne zkresluji...

pokud je to tve podani barev presnejsi, tak mas IMHO uplne jiny remen, nez sis objednal....

 

K te otazce, neni lepsi subjektivne ta cokolada?

Budu taky muset objednat delsi, tak at mam jasneji...

 

Diky moc, ze jsi zverejnil svoji zkusenost...je zasadni pro vsechny majitele :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...