Přejít na obsah

Omega sraz


brownwld

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Místo ještě není dané, Loco byl jen návrh, teď se ladí termín. Přece jen nebudeme mít na stole brambory, ale relativně drahé hodinky, takže detaily se budou pravděpodobně řešit formou SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, co znamená výrok "řešit formou SZ"? jsem tu relativně novej, tak nevím... pardon.. :-)... a mám jedny PO s nejnovějším kalibrem, tak bych se rád seznámil s ostatními... Dejte vědět, kde a kdy to bude, díky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komunikace přešla kompletně do formy SZ.

 

A teď jen proč?

 

Citáty z historie srazového vlákna, které by měly zodpovědět vše:

 

A -

Pánové, mám otázku - ladění termínu jsme přesunuli do SZ, výběr místa bych doporučil také zvážit v SZ a ne na veřejné nástěnce.. a teď, jak se postavit k účasti členů, kteří ve veřejném vlákn? projeví zájem, mají tři příspěvky, žádné přátele, žádnou historii a regnuli se na podzim? Můžou to být zajímaví lidi se zajímavýma hodinkama... ale je tu malé riziko. Jsem paranoik, vím, ale jedny hodinky se mi už na srazu ztratily, tak jsem prostě opatrný. Jak se to řeší na rolex srazech?

 

B -

Rolex srazy jsou taky jen pro zvane cleny. Drzel bych se toho stejneho.

 

C - 

Nebo by bylo slušné mu odpovědět něco ve stylu, že se jedná (podobn? jako u rolex srazů z bezpečnostních důvodů) o akci pro zvané, kdy účastník musí splnit základní pravidla, mezi která patří určitá historie na fóru, případně osobní zaručení některého z prov?řených členů. Že je to asi v tuto chvíli nepříjemné, ale až bude na fóru déle a stane se sám prov?řených členem, že to zpětně ocení... něco v tomhle smyslu.

 

Takže toto je asi vše a zamykám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Bylo to prima, pěkné kousky na otlapkání, jsem rád, že jsem se mohl na poslední chvíli zúčastnit, byť teda jenom s Longines. :-) Bylo fajn, si za nicky a avatary dosadit konrétní lidi a aspoň trochu poznat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...