Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu


Doporučené příspěvky

Kolem stovky bych já šel do BV Audio Max. To jsou bedny, co hrajou jako ty s věhlasnýma značkama za trojnásobek ceny. Ty Confidence jsou hodně dobré, ty jsem jediné z těch tady zmiňovaných slyšel. S ML No. 39 CD přehrávačem a ML monoblokama, už nevím jakýma, 33, nebo tak něco. Měli tam Confidence a Consequence. Ty Confidence hrály líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedny z nej beden, co jsem slyšel, C4 to myslím byly. A slyšel jsem i Nautilus za 1,7 M, nějaké Avalony, Wilsony What/Puppy, nebo velké Logany, které byly vskutku magické. V Dynaudio ví co dělají. Jenom jsou dost vysoké a v interiéru dominantní. Což by teda me osobně vůbec nevadilo. Ale je to prostě prudce čistá, reprodukce, žádné barvičky a prostory zkreslením a rozfázováním. Někomu to prostě bude znít moc suše a Samsung soundbar pod tely mu bude znít lépe a šťavnatěji. Záleží na osobních preferencích každého soudruha.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Wife Acceptance Factor je důležitým parametrem" - to může být ořech. BVaudio Max se dvěma zeskoncáky a dvojitými hranatými bednami asi bude pro poslech super, ale tlačit to do obýváku mi doma nestojí za tu pakárnu :-) Přesně jak píše Hasňa "Záleží na osobních preferencích každého soudruha"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakce!

 

Níže krátce napíšu můj postoj k vašim tipům.

 

Dynaudio Confidence - designově s nimi zásadnější problém nemám (žena s přimhouřenýma očima taky ne), cena v limitu. Rozhodně budu sledovat nabídky. 

BV Audio - věřím, že budou hrát skvěle, ale s designem bych se však nedokázal asi srovnat ani já. Dle dostupných informací by to asi s Hegelem nemusela být žádná hitparáda.

Infinity - opět předpokládám, že budou hrát skvěle, ale je to na mě bohužel moc retro...

Klipsch - nemůžu si pomoci, ta značka mi není sympatická, působí na mě nějak humpolácky, včetně uvedeného modelu

Focal Aria 948 / KEF R7 - musím říct, že idea levnějších, avšak schopných soustav se mi jako přestupní stanice do vyšší třídy docela zamlouvá, určitě si je zkusím poslechnout, ideálně s mým Hegelem. I v inzercích se objevují za dobré peníze.

Piega - díky za tip, zkusím si je poslechnout. Dle recenzí jsou trochu náročnější na zesilovač, tak uvidím. Designově jsou IMHO velmi povedené.

 

Při brouzdání jsem dále narazil na Fischer & Fischer SN 170, co na ně říkáte? Ta cena vypadá skvěle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...