Přejít na obsah

Shark mesh zkrácení oček


Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

rád bych objednal na seika potápky tento mesh

http://www.ebay.com/itm/151666612608?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ale tuším, že bude příliš dlouhý, tak se chci zeptat, má někdo zkušenosti s jeho zkrácením? Tuším, že se budou muset na míru ucvakat očka, nebo upilovat? Jsem celkem technický antitalent, proto bych rád věděl, zda se do toho pouštět, případně jak moc je to náročné. Co použít za nástroje, nebo lze to případně zbrousit?

Díky za případné postřehy z vlastní zkušenosti. :notworthy:  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil jsem to před měsícem, tak předám zkušenost. Stříhal jsem kleštěma  - malé štípačky ze železářství špičaté za 60 Kč. Štípat doporučuji někde v dílně nebo venku, protože z oček se stanou ostré kusy drátu a šlápnout si na ně fakt nechceš. Můj mesh měl ve spodní části očka slabší, takže doporučuji stříhat v tomto místě. Při stříhání dej pozor, ať si neohneš řadu oček, kterou si tam už chceš nechat, nejde to pak moc srovnat a vypadá to blbě.

 

Odpilovat by to asi šlo, ale bylo by to o úraz, nedá se to bez destrukce pořádné uchytit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky kluci,

ještě tip na značku kleští co do kvality?

A potom, tento tip meshe se mi hodně líbí, ale napadlo mne jestli někde nelze koupit mesh s tlačítkovou regulací pro povolování a utahování během dne. Já jsem nic nenašel, pokud o něčem víte, tak prosím hoďte odkaz.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem mesh zkracoval nějakými obyč štípačkami, oc jsem zrovna vyhrabal a měl jsem to za 10 min hotové, není to nic složitého.

 

Jinak různé meshe s regulací apod mají na strapcode, ale tam si za ně taky slušně připlatíš, akždopádně mrknout na to můžeš http://www.strapcode.com/store/index.php

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to svého času odštípal očko po očku špičkou nůžek na plech a nově vzniklou koncovou řadu oček opatrně, opět očko po očku, srovnal plochými hladkými kleštěmi. Akce na chvilku. - Mesh ze slabšího materiálu určitě půjde zkrátit štípačkami, jak doporučeno výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...