Přejít na obsah

Colt Skyracer


petik16

Doporučené příspěvky

Můžu vědět, v čem nesouhlasíš s poslední větou? Takhle to totiž vyznívá skoro urážlivě. Ale možná jsem to špatně pochopil...

Neviem síce ako to môže znieť urážlivo ale vysvetlím to jednoducho. Že aj keď sa mi páčia a vôbec mi nevadí ten plast ani baterka ani neviem čo ešte iným na nich vadí, tak vážny kanditát to pre mňa určite nie je a ani nebude :) Proste sa mi páči veľa veci, no tak či tak by som si ich nekúpil aj keby som na ne mal ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, tak tady bude asi ten rozdíl.  :clap:

Někdo ve Skyracerech vidí plastové baterkáče, málem nehodné nosit značku Breitling. Já v nich vidím celkem pěkné, moderní hodinky z neobvyklého, sci-fi materiálu, který má - alespoň papírově - docela dost výhod oproti jiným. Hodinky, které možná nepůsobí na pohled luxusně, ale jsou vyrobené ve špičkové Breitling kvalitě, a pracuje v nich jeden z nejlepších a nejpřesnějších quartz stroků na světe. A konečně hodinky, které by mi umožnily, abych měl Breitlingy na ruce častěji, než dosud... To mi nepřujde jako nějaká špatná vizitka Breitlingu...

 

Jo, neberte to jako reklamu na B... :lol2:

Zatim to jako reklama na B zni, nebo si je jeste nemel na ruce, nebo nemas moc s cim to porovnavat... ;)

 

Ale svou cilovou skupinu rozhodne maji, o tom neni pochyb... ;) at uz diky cene nebo diky vyhodam co zminujes...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm... Jo, asi jsem to napsal krapet přehnaně. Ale v zásadě tam nic špatně není, ne?

 

Vzhled: Ujde, působí docela moderně, mně se líbí.

Kvalita: je to B, tak že by tam být měla. Zpracování na fotkách a videích vypadá OK.

Materiál: Hlavně nezvyklý, trochu sci-fi a nějaký ty výhody má taky. Asi by mi to za zkoušku stálo.

Strojek: Superquartz, tak že fakt asi jeden z top quartzů, ne?

Cena: Na B dost nízká, ale pro véélkou většinu lidí pořád zatraceně luxusní.

 

Tohle už snad jako reklama nepůsobí,ne?

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Tak jsem se u Dušáka zeptal jednoho ze servisu na ten Breithlight a říkal, že by ho nechtěl hlavně proto, že na rozdíl od oceli nejde opravit povrchově. Je prý sice hodně tvrdý, ale když už se odře nebo se do něj udělá vryp, je to na furt a nikdo s tím nic neudělá...

Jinak jsem se u Dušáka zabouchnnul...  :wub:  A to, Breitling promine, do Omeg Seamasterů. Ocel s modrou keram. lunetou, modrým cifrem a na tahu. Jen bych se ještě rozmýšlel mezi verzí Diver 300m, nebo Planet Ocean 600m. Diver 300 se mi líbí pohledově víc, ale Planet Ocean má zase cal. 8900 a je to Master Chronometr se 60 hod. rezervou...  A hlavně, Planet Ocean má průhledný dýnko a pohled na ten novej Cal. 8900 je... :wub:

Každopádně jsem u nich objevil jednu obrovskou chybu. A tou je fakt, že na ně zatím nemám...   :frusty:   :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakmile budou nekde z druhe ruky za 30 litru, tak jako Béčka na lítačku budou dokonalý :-) I za tu plnou cenu to je super. Urcite je vyzkousim.

Tak zkousel jsem ty Skyracery v Carollinu a fakt ne. Beru zpet moje prvotni nadseni z fotek. Fakt strasne laciný, nepěkný a tak vůbec. A ten hnusnej remen, dokonce z toho nejak vypadaval. Celkově hnus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na druhu stranu, cena Béček vyletěla do nesmyslu a pokud je chce někdo nové, má rád "military-styl" a chce Breitling má jedinečnou možnost je koupit za solidní peníz, to znamená, že pro spoustu lidí to bude zajímavá koupě na lítačku. My, co jsme zmlsaní premiovými modely typu Navitimer, Chronomat, Avenger Huri a podobně, to vidíme jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

At ma ten material jake chce vyhody, vypada to dost tragicky, jsem asi konzerva, ale tohle se mi ani trosku nelibi, ten cifr uz je hotovej masakr.. Kdyz uz budu chtit neco lehkeho na baterku do prirody, vezmu neco na zpusob Suuonto.. To ma vyslovene prakticke funkce vyjma toho, ze to ukazuje cas:) dovedu si predstavit, ze cilovkou mohlu byt vojaci, ozbrojene sily, zkratka nekdo, kdo potrebuje hodinky do akce - spolehlive, presne a s brandem, at je se klukum s cim chlubit, ale jako bezny smrtelnik asi nee:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem viděl naživo,

opravdu vypadaj jako traser,  a i ty jsou dost hrozný.

Za tu cenu fakt ne.

Moje paní taky kroutila hlavou jako že tohle???.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra kluci, proč takovej humbuk:-) Přijdu si tu jako jedinej, kdo je měl na ruce a líbili se mu:-) Vždyť ten cifr je skoro stejnej jako na starejch baterkovejch Coltech. Ta váha byla na ruce naopak perfetní, ke zpracování jsem taky neměl nějaký výhrady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem se na ně koukal akorát ve výloze u Dušáka. V ruce jsem je neměl a jen předávám, co mi o nich řekl opravář... Prostě: Poškrábou se sice o něco hůř, než ocel, ale pak s tím nejde nic udělat. Původně jsem myslel, že jim, vzhledem k ceně, možná dám šanci, ale zatím to vypadá, že budu spíš šetřit na ty Omegy... skyracery sice nevypadaj špatně, ale po pravdě, přišli mi dost mohutný a ten tištěnej cifr vypadá naživo fakt trochu pouťově. Ale ošklivý nejsou. To rozhodně ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No při dnešních cenách B ( a lepší kurz se stále né a né projevit ), jsou za velmi slušné peníze a rozhodně jako entry level Breitlingu si určitě na nezájem nemůžou stěžovat. A je jasný, že za tu cenu se někde šetření musí projevit a nelze mít tak přísná měřítka jako u hodinek o řád dražších. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Zapojuji se do staršího vlákna, protože hodinky jsem už párkrát okukoval a párkrát zkoušel. Jedná se o velice zajímávý low-end model značky. Samozřejmě z mého pohledu. 

 

Co se týče designu ciferníku - navrhli si ho prý samotní letci. Na mě působí rozporuplně, ale zvykl bych si. 

 

Materiálu bych se nebál, jsou to lehoulinké tool hodinky a pravítko s měřítkem mapy na kaučuku se mi líbí, protože to podtrhuje charakter hodinek. Ale je to pouze můj názor, nelze je srovnávat s Navitimrama. Když hodinky budeme brát jako jedináčka, jedná se o cenově a nositelně přijatelný kousek.

 

Přemýšlel bych o nich... ale jsou tu i jiné hodinky... Jedno se musí nechat - nenechali nás chladnými. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

V Bratislave sa predali už tri a keď som sa opýtal na klientov, všetko to boli otcovia ktorí ich kúpili svojím synom ako prvé hodinky... "nečakaná" klientela... :D A to ich ešte predajca prehováral aby to nekupovali a radšej si doplatili pár stovák na niečo normálnejšie... Čo už no, mne tak ako sa na fotkách páčili, tak ich už naživo ani vidieť nemôžem a nie to ešte mať na ruke... Keď si vezmem že stoja raz toľko ako moje 30-ročné chrona, úsmev mám okolo celej hlavy  :lol2: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...