Přejít na obsah

Trezor od Tresorag


Bert

Doporučené příspěvky

Asi tak před měsícem jsem si v bezpečnostní třídě 2 pořídil od Tresorag takový menší dvěstěkilový trezůrek. Měl málo poliček, tedy pouze jednu, a tak jsem firmě napsal, za kolik by mi dodali stavěcí kolíky na vestavbu poliček vlastních. V dnešní silně komerční době přišla nečekaná, ale o to milejší odpověď: jsme rádi, že používáte náš trezor, tuhle drobnost Vám rádi dodáme zdarma. Pošlete adresu, nebo se u nás v Ďáblicích stavte.

 

Z Kolbenky to mám nedaleko, takže jsem se u nich stavil. Výsledkem byl příjemný pokec s oběmi pány a poznání, že dělají nejen trezory, ale i vrtící vestavby. Nechci, aby to zaznívalo jako reklama, ale ti pánové na vestavby používají stejné komponenty, jaké tady na fóru už pár let pro stavitele "vrtičů" doporučuji.

 

Za mne těmto pánům patří poděkování a palec nahoru.

 

http://www.tresorag.cz/cz/

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky od nich mám box, už 6 let, a celý proces proběhl na jedničku. Čeho si cením nejvíc, byly rady a doporučení - obsáhlé vysvětlení, bez náznaku tlačení toho nejdražšího. A zároveň fakt, že když řekli, že dorazí v 8 ráno, dorazili v 8 ráno. Zabudovali, uklidili, vysvětlili, předali. Přesně, jak by to člověk čekal.

 

Za mě taky super!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

To je super a cenovy nastrel- cca...?

 

 

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

 

Borisi, prozradím Ti úplně skvělou věc, díky níž už nebudeš muset psát nesmyslné dotazy na nástřel ceny. Zadej do google: tresorag cena ........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...