Přejít na obsah

Biatec Watches


Doporučené příspěvky

Ty jejich plánované potápky vypadají skvěle. Myslím ale, že s tím ještě dělají trochu tajnosti. Chápu a těším se. Jak jsem měl z prvních kousků na dálku takový neurčitý pocit, tak z potápek jsem zůstal v pozoru a uctivém údivu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 567
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ten koncept co je na obrazku říkali že nemají doladěný nebo co, pokud už teda hodinky nejsou hotove, z toho co jsem pochopil je pro ně problém, když hodinky budou ukazovat třeba 6:30 protože se to kolo a minuty budou překrývat.

sorry, ale skus mi vysvetlit co sa bude prekryvat a ako... lebo to hodinove kolo sa pohybuje vzdy na konci tej minutovky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim Vas vsetkych
 
Biatec Leviathan (potapky) - trochu s tym robime tajnosti, ale je to hlavne kvoli tomu, ze to nechceme uponahlat. Urcite si pamatate ako sme zverejnili nase prve dva modely a potom sme ukazovali asi pol roka iba rendre, nasledne sme mali prototypy asi pol roka, ale na nich nebolo vsetko dokonale (menili sme rucicky, korunku a hlavne cifernik za leskly) a az potom sme mali finalne hodinky. Preto nechceme ukazat rendre a potom iba cakat rok na realne sample. Navrh potapiek sme mali uz na minulorocnom SEW, bolo to vidiet na prednaske, ale az teraz sme sa dostali k vyrobe samplov a realne kusky by mali byt uz tento rok.
 
Wandering hour concept - tento model vznikol ako designove cvicenie, ale vyrobu nevylucujeme. Problem s pohybom nie je, iba ked budu hodinky ukazovat 30minut, tak hodinovy disk bude dole hlavou, ale to je dane strojcekom. Ohladom rychleho odcitania casu, toto nie su pilotky alebo potapky, kde potrebujete hned vidiet cas a rovnako to asi nebudu ani prve zakaznikove hodinky ale napr. 5,10,...
 
Pocta 10 rokov - tento navrh vznikol iba do suplika, ale vcera bol vynimocny den, tak sme ho dali na instagram. Uz by sme ho nestihli vyrobit, ale urcite sa z neho da vychadzat napr. pri buducom marine modeli.
 
Koncepty vseobecne - robime vela konceptov, niektore skoncia zalozene, alebo si z nich zoberieme inspiraciu pre dalsie modely, alebo ich casom aj vyrobime. Napr. aj Majestic Night sky vznikol iba ako koncept a teraz uz mame prototypy a buduci rok uz bude v ponuke.

 

Harwey - na Galvanyho nezistis asi nic, tam mame len odberne miesto. Ale mozes pozriet nase hodinky nazivo, rovnako ako v prazskom chronoshope. 

 

Milos z Biatec Watches

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...