Přejít na obsah

Biatec Watches


Doporučené příspěvky

Zdravim Vas vsetkych

 

Biatec Leviathan (potapky) - trochu s tym robime tajnosti, ale je to hlavne kvoli tomu, ze to nechceme uponahlat. Urcite si pamatate ako sme zverejnili nase prve dva modely a potom sme ukazovali asi pol roka iba rendre, nasledne sme mali prototypy asi pol roka, ale na nich nebolo vsetko dokonale (menili sme rucicky, korunku a hlavne cifernik za leskly) a az potom sme mali finalne hodinky. Preto nechceme ukazat rendre a potom iba cakat rok na realne sample. Navrh potapiek sme mali uz na minulorocnom SEW, bolo to vidiet na prednaske, ale az teraz sme sa dostali k vyrobe samplov a realne kusky by mali byt uz tento rok.

 

Milos z Biatec Watches

Vdaka za odpoved, ale nebolo by lepsie potom o tych hodinkach jednoducho nerozpravat a prezradit planovanu novinku az ked je blizko finale? Drzat ludi v napati par tyzdnov/mesiacov je fajn, ale rok a viac je uz trosku divne a podla mna kontraproduktivne.. Viem, ze to myslite dobre, ale aspon z mojho pohladu to doveru k znacke skor podkopava ako buduje. Neslo by aspon zverejnit to co ste ukazali na SEW?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 567
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

no pockaj. to ako ze sa ti nepacia?

 

Popravde povedané, ani mne moc nie. Sú to hodinky s takým tým haló efektom. Keď ich zbadáš, si povieš doprdele, to nie je zlé. Potom pomaly prvotné nadšenie odchádza a nakoniec si povieš, že to fakt nie je ono. Do De Bethune tomu skrátka ešte čosi chýba :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim Vas vsetkych

 

Wandering hour concept - tento model vznikol ako designove cvicenie, ale vyrobu nevylucujeme. Problem s pohybom nie je, iba ked budu hodinky ukazovat 30minut, tak hodinovy disk bude dole hlavou, ale to je dane strojcekom. Ohladom rychleho odcitania casu, toto nie su pilotky alebo potapky, kde potrebujete hned vidiet cas a rovnako to asi nebudu ani prve zakaznikove hodinky ale napr. 5,10,...

 

Ten render wandering hour se moc povedl, otazka je, justli by jste zvladli cifr s prechodem barev ala Moser Cie, ten hodinovy venec by se dal jeste doladit. 

 

Ale drzim Vam palce a tise zavidim tu odvahu. 

 

M

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvakrát jsem chtěl na SEWu prodiskutovat a vyzkoušet Corsair CS 05, ale poprvé tam byl návštěvník, který řešil zlaté ručičky (tuším, že je chtěl na modrý cifr na stejném modelu CS 05) a za půl hodiny dojdu ke stánku znovu a opět ten stejný návštěvník a řeší co jiného než zlaté ručičky! :frusty:  Po cca čtyřech minutách stání u vitríny bez povšimnutí jsem to vzdal. Nebral jsem to tragicky, jednoduše jsem odešel.... .

 

 

 

 

Bavili jste se mimochodem někdo s borcema na SEW 2018? Kromě toho, že jsem měl na ruce některé jejich kousky, tak plánují udělat divery. Přirovnal bych je asi k Seiko samurajům. Už je to na webu někde k vidění?

Upraveno uživatelem RadekB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...