Přejít na obsah

Biatec Watches


Doporučené příspěvky

Shewczo, díky za osobní postřehy ohledně Leviathan 03 (vintage). Musím se přiznat, že si měl zaskočil s těmi barvami... Ale reklamní fotky a reality jsou často nebe a dudy i u dražších hodinek, než je Biatec. Uvidíme potom "live".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 567
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsíci...

...takze tu je moj pohlad na vec...mal som objednane Leviathany 03 od zaciatku a ked mi pred vianocami Peto z Biatecu volal ze su hotove tak ma upozornil ze farba cifernika je ina ako na fotkach a poslal mi foto realnych hodiniek...moja reakcia bola ze to je fakt pruser...dohodli sme sa ze si mozem vybrat Levi v akejkolvek farbe ak teda by som 03 nechcel kvoli tej farbe cifru...zaver - prisiel som, pozrel som, zhodnotil som, odisiel som nakoniec s Levi 03...moj nazor je ze v tej kombinacii farieb su to jedny velmi zaujimave a sexy hodinky...a mozno sa casom stane tato prva varka raritkou kedze full seria bude mat cifernik asi ovela tmavsi...

 

V realnom zivote su to velmi pekne farebne skombinovane hodinky i ked ide skor o nahodu(nehodu), pri hre svetla alebo na slnku su v kazdom okamihu a uhle nasvietenia ine a hodinky ako take zaujali uplne kazdeho s kym som sa za posledne dva tyzdne stretol a vsetkym sa pacili tym ze su na prvy pohlad ine a pritom skutocne pekne. Jediny problem je ze sa velmi tazko fotia aby sa skutocne verne zachytila ta hra farieb...

 

Za mna chcem povedat chalanom z Biatec-u jedno velke DAKUJEM !!!

 

P.S.: ...osobne cakam na vyslovene damsky model pre polovicku...

post-35751-0-67555000-1577521420_thumb.jpeg

post-35751-0-81317500-1577521437_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem měl tu čest, tak na ruce to sedí supr. Nahrává tomu fajnový průměr hodinek.

Je potřeba se sžít s tím, že tohle jsou hodinky, kde náramek, napojení, nožky, to vše je součást toho šperku, ne jak nějaký nenápadný Oyster.

Mně ty hodinky přijdou pořád dost cool na nše končiny.

A kluci maj koule udělat zdobný divery, to je násobně jiná odvaha než udělat třeba generický A Muster pilotky nebo Sub potápky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bandi to napsal hezky a já s ním souhlasím. Lituji, že jsem se nerozhoupal k nákupu, když byly v předprodeji. Pořád jsem se pral a stále se peru s tím napojením tahu. Za prachy v předprodeji bych se s tím asi nějak popasoval. Teď už ne. Ale mrzí mě to, to zase jako jo!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ještě jsem neměl žádné hodinky co by byly úplně bez výhrad. Vlastně takové ani neznám. Nejvíc mi vadí to napojení náramku na pouzdro, respektive ty nožky, ale pořád je nemůžu dostat z hlavy. Říkal jsem si, že to přejde, ale už je to dost dlouho a pořád nepřešlo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já beru zase jako výhodu, nebude nikde tlačit a to je na tom to krásné,  každý máme jiné preference 🙂

Aktuálně potřebuju nutně nějaké potápky a do posledního kola se dostaly Oris Aquis, LHC nové keramiky a Biatec. Přes víkend to snad už nějak rozseknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na SEWu se mi nejvíc líbily ty černý. O jiných nepřemýšlím. Uznávám, že z estetického hlediska korunka na čtyřce není nic extra, ale z toho praktického je to nebe na ruce. Dám si víkend na rozuzlení a uvidíme kam mě cesta zavede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, shewcza napsal:

Rozmluvte mi ty Levithiany, nebo já je snad koupím. Nemůžu je dostat z hlavy. Sice k tomu mám spoustu výhrad, ale stejně je mám pořád v hlavě.

Na SEWu jsem je též zkoušel a pokud je chceš rozmluvit, tak za mě jsou určitě no-go ty nožky a napojení na tah. Na druhou stranu je pravda, že díky nim mají značně unikátní vzhled. Otázka, co od potápek očekáváš... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Locky Chci aplikované indexy, lesklý cifr (ideál, ale nemusí být) tohle splňují dokonale. Ten cifr je fakt šupa a kdo je nedržel v ruce, neví co povídá.

Požaduji spolehlivost, reprezentativnost, skvělé zpracování. Dal jsem si po SEWu schválně čas, aby jsem si udělelal názor ale pořád to vidím stejně. Krásný ciferník, hnusné nožky, tah který se nezužuje, ale pořád mě něčím strašně přitahují.

Screenshot_20200721-133908_WhatsApp-01.jpeg

Screenshot_20200721-133922_WhatsApp-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...