Přejít na obsah

Hodinky napořád do 30 000,-


Doporučené příspěvky

Asi chapu, kam tim miris, ale me to smysl uplne nedava... Abych si nejake veci vazil nebo se, rekneme, z ni tesil, tak nemusi byt nutne draha respektive tak financne narocna, ze si budu muset x mesicu odtrhavat /lidove receno/ od huby. Ale tohle mame kazdy jinak. Dalsi vec je, ze pokud na ne vazne budes dlouho, dlouho setrit, tak dost mozna budes mit obavu je uzivat naplno.. A tady se bavime o hlavnich hodinkach, ne vikendovkach, hodinkach na spol akce atd. Kazdy to mame zkratka jinak nastaveno, Pepik mozna napise, jak to vnima on;) limit byl ale 30 litru... Tak jsem zvedavej, co nakonec bude vybrano:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jak to myslis s tim hodinky na porad?

Jako aby ti sly az do tveho konce zivota, nebo snad, aby se ti libily do konce zivota? Hodinky co ti dlouho budou fungovat koupis za 2tis.

Veci, co se ti budou porad libit neexistuji, ponevadz vkus se meni s casem.

Hodinky na dlouhou dobu jsou ty, po kterych porad touzis, ale jeste je nemas. K vecem na porad musis mit spojene nejake hodne silne emoce a ty ti tady bohuzel nikdo k hodinkam nenabidne a pokud chces slyset, ze hodinky nad 30tis je zbytecna investice, tak o to tady kde ma polovina clenu hodinky daleko drazsi taky neuslysis.

Zaverem co bych ti doporucil na dlouhou dobu.

Vymaz si ucet na zdejsim foru, bez si koupit hodinky, ktere si muzes dovolit a ktere se ti budou libit a budes se v nich dobre citit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad Hamiltony H37565131 Pepyczku: Za me hezky, jen mi trochu připomínají Sinny 104 (coz jsou, podle meho, fakt povedený hodinky - ale - cenově výše).

 

Ad Axel - vec nemusí byt nutně drahá - jasně, nemusí. Jde to, co koho osloví - cena v tomto ohledu neni podstatná. Podstatná je tehdy, pokud člověka osloví neco, na co nemá řekneme jen tak, jako ze sáhne do srajtofle a má. A pak má za cesta k té metě svoji cenu - to jsem chtel říci. Mas point taky v tom, ze záleží, zda jde o hlavní ci vedlejší hodinky (víkendový a tak) - ja to mam tak, ze jsem se dostal letos v létě na šest hodinek a zjistil jsem, ze nemam šanci je unosit a ze tak nemá smysl, abych je mel. Prodal jsem dvoje, a budu prodávat dal, chci se dostat na dvoje celkem. Nejsem ale povahou sběratel.

 

Ad Jaroslav69 - ja pod hodinkami napořád rozumím takové hodinky, ktere ze subjektivního důvodu nebudu chtít nikdy prodat. Tim důvodem muže byt cokoli (ze jsem je dostal od někoho koho mam rad, ze jsem si na ne musel tvrdě vydělat, ze se mi tak ukrutně líbí, ze hezčí na světe nejsou a nebudou, cokoli). Nesouhlasím s tim, ze hodinky na dlouhou dobu jsou ty, po kterých toužím, ale ktere jeste nemam. Primky, co jsem dostal od rodičů jako kluk, mám do dneska. Nevim, jestli to jsou ty silné emoce, o kterých jsi pak psal dal. Veci, ktere držím dlouho nebo nafurt, jsou veci, ktere me vetsinou přesvědčily kvalitou nebo důvodem, který jsem mel k jejich koupi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...