Přejít na obsah

Carrera Calibre 16 Day-Date Chronograph


Snow

Doporučené příspěvky

Tag Heuer Carrera Calibre 16 Day-Date Chronograph Black Titanium

 

Po deseti letech se konečně sportovní chronograph Tag Heuer dočkal nového vzhledu. V rámci současné doby vykopávat z hrobu staré modely se naštěstí designeři zamysleli a nevytáhli ze šuflíku modrotisk nějakého modelu, ale skloubili modernu s retro prvky. Retro prvek jmá být (?) kožený řemen s bílým prošitím. Otázkou zůstává zdali je de facto obyčejný řemen s bílým prošitím retro prvek, ale asi jo. Když už řemen, tak bych si ho představoval jako retro s kulatými otvory, aby seděl k retro řidičským rukavicím s těmito samými otvory. Holt, jsem malý pán.

Hodinky mají ještě celkem rozumný průměr 43 mm, vzhledem k použitému strojku ETA Valjoux 7750 odhaduji výšku na 14,80 -15,40 mm.

Pouzdro je titanové, což koneckonců napovídá sám název, takže tuhle větu jsem si mohl odpustit. Tachymetrická stupnice je hnědá, číselník černý, safírové sklo je použito i na dýnku. WR 100.

 

 

 

TAG-Heuer-Carrera-Calibre16-Day-Date-Chr

 

 

 

zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/tag-heuer-carrera-calibre-16-day-date-chronograph-black-titanium/?utm_source=watchtime_daily_nl&utm_campaign=TAG_Heuer__Carrera_Calibre_16_Day_Date_Chronograph_Black_Titanium_150217&utm_medium=email

Upraveno uživatelem Bonham
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...

Já je mám, a ten řemínek je ve skutečnosti moc pěkný. Je pravda, že díky absenci děr, je to tak nějak mimo zařazení :-) Ale moc dobře se nosí! Jsou lehoučké, díky provedení. Docela na ruce dost lidí z okolí dokáží zaujmout ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...