Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart


vE13Lius

Doporučené příspěvky

Vyroba včetně pouzder je ve Svycarsku.. v Nemecku je snad jen finální kontrola a balení..

 

 

Briefly, Steinhart's cases are made in the Jura region by their affiliate producer ie: Not a facility owned & operated by Steinhart but one in which Steinhart has a commercial interest for the production of their cases. So to answer the question 'where is it made', Steinhart cases are made in Switzerland. Movements are also made in Switzerland but the exact 'in's & out's' is somewhat ambiguous depending on each persons view. However, both ETA & Soprod have production facilities in Switzerland so the % rule applies meaning they also qualify to be known & labelled as Swiss made.

 

...So I guess then it's safe to say that www.palladiumag.ch is the partner company in Jura that makes Steinhart's cases and assembles the watches.

 

Riker je ohledne Stajnu velmi duveryhodna osoba z wus..

 

http://forums.watchuseek.com/f275/newbee-question-about-steinhart-how-swiss-made-swiss-made-3516306.html#/topics/3516306?page=2

Nemyslím si, že pouzdra vyrábí ve Švýcarsku. Tady čínský Phoibos používá na chlup stejná pouzdra z Číny.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem ty Vaše rady a připomínky ohledně kyklopa pozorně vyslechl a vzal jsem si z toho to ponaučení, že se na hodinky s kyklopem vy....u. Takže zase nevím co, přece si podruhé nekoupím Ocean One Vintage Military, to bych byl doma za blázna... Je mi jasný, že Vánoce už s tím výběrem nestihnu, no co už. Žena mě nahlodala na pilotky od Steinu, tak jsem zase na začátku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem od Steinu potapky i pilotky(2x), stejne tak i potapky od Davosy ... Kdyz jsem nedavno koukal v Chronoshopu na prurez nabidkou Steinu, tak se nemohu ubranit dojmu, ze pilotky hraji jinou ligu.. Obzvlast pak rada Premium a Chrona jakozto kopie IWC. Pokud bych chtel nejaky homage ala Rolex Submariner za rozumny penize, sahnul bych znovu po potapkach od Davosy, ktera nabizi jeste vice muziky a lepsi zpracovani  :cheers:  Snad jsem ted nikoho moc nenastval, jde samozrejme jen o moje pocity, muj dojem..  :angel:

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to všetko otázka financii. Predsa len Ocean 39 sú o 200-300? lacnejšie oproti Davosa Ternos Ceramic. Ten cenový rozdiel sa musí niekde prejaviť. 

 

Ale v kategórii do 450? moc lepšie spracovaných hodiniek s etou asi nebude. Ak sa mýlim kľudne ma opravte.

 

P.S. osobne by som asi uprednostnil Ch. Ward Trident 600 38mm pred Davosa Ternos Ceramic, ale keďže som ani jedni ešte nevlastnil, je to len na základe internetu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Troška nechápem, prečo by si ich nemohol porovnávať aj keď majú iný tvar. Veď ľahko vieš posúdiť, ktorý tvar puzdra ti lepšie sedí na ruke, či nie sú hodinky moc vysoké, príp. iné postrehy a ďalej je to len o porovnaní kvality vyhotovenia puzdra, dynka, korunky atď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se pokusil to nafotit, ale bohužel na fotce ten rozdíl vidět není, každopádně jsem si všimnul, že indexy na jeho lunetě jsou větší, od kraje do kraje a tak to může na pohled dělat ten dojem, protože je opravdu vidět o moc líp, než ta moje a působí i černě, nebo spíš je opravdu černá.

Fotky lepší neumim :frusty:

post-47688-0-67233500-1513780173_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud neřeším vzhled, tvary apod., tak pořadí kvality provedení a zpracování je takovéto:

Ch. Ward

Davosa

Steinhart.

 

A pak nastupuje druhá fáze - co komu sedí na ruce, jak má nabitou prkenici, co se komu líbí atd.

 

Hodinek jsem moc neměl, ale Wardi mají opravdu super zpracování. Snad jediné co bych vytknul je to, že stežejky nejsou šroubovací. A lumi bych dal modrou, nikoli modrozelenou. A méně leštěných ploch. Ale to jsou drobné detaily.

 

Mel jsem i Wardy, i kdyz tedy zakladni model v podobe Tridentu 300m v quartzu (slo o nevhodny darek, hodinky jsem nenosil, jen nejakou dobu byly ulozeny ve skrini, ale to je vedlejsi).. Tou dobou se u me sesly v podobne cenove relaci jeste Tissoty a Davosy, zminovany potapky od Steinu jsou zalezitosti par let nazpet. Vzhledem k velke chvale na Wardy jsem mel i velka ocekavani. Mozna proto az nerealna, Wardy me totiz nenadchly.. Proflaknute Tissoty, ktere jinak nejsou zrovna muj favorit, Wardy s prehledem strcily do kapsy. I na ruce Tissoty pusobily jako drazsi hodinky.. O Davosach nemluve, zpracovanim jsou na vyborne urovni, bohuzel uz jde o brutalni kopirku (na muj vkus)..  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od vcerejska jsem presedlal na titanovky :rolleyes:  Jednim slovem parada.

Presnost= pres den + 1,5 sek. a pres noc -1 sek. Takze za 24h me to udelalo cca + 0,5 sek.

Coz je luxus.

 

Jinak hodinky vypadaji vazne suprove, luminesence je perfektni, a titan se mi zacina cim dal vic libit. Asi pro jeho stribrne sedivou barvu, neni to leskle a trpitive, jak na kolotoci :D

 

 

 

 

 

post-38628-0-71503700-1513958041_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za pochvalu. Ja to vyfotil tak na rychlo v obyvaku, takze zadna umelecka fotka. No hodinky ocividne nejsou moc pouzivane, takze mi ani nevadi, ze jsou z druhe ruky. Tika v nich nastesti uz ETA, takze doufam ze budou slapat dlouhe roky bez problemu.

 

Musim si je jen jakoze nenapadne zabalit pod stromecek :whistling:

 

Radik: :D  tak na druhou stranu bud rad, uz bys jinak byl asi bez nich a jeste by ti bylo smutno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...