Přejít na obsah

Bells

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 837
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tahle fotka z letošní dovolené mne pořád bere. Dnes putují AlpinerXy na srovnávačku s klasickými Alpinery... ;-)

 

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

 

Jo ta fotka je brutál, to se fakt jen tak nepoštěstí, hodit si wristshot s tornádem.

 

I tady díky za půjčení X, srovnání budou mít tvrdé, ovšem musím říct, že první dojmy jsou velice pozitivní v reálu jsou Xka mnohem lepší, než na většině fotkách, když nepočítám ty přímo od Alpiny, kde jsou pro změnu mega přikrášlené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle fotka z letošní dovolené mne pořád bere. Dnes putují AlpinerXy na srovnávačku s klasickými Alpinery... ;-)2576aa56a7b0319f9824fecf268078e9.jpg

 

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Tomu rikam cvaknout to ve spravny moment, ma to naboj to by mohli soupnout rovnou do katalogu.

Kde je to focene?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bells> Michale, nemáš zač. In natura nejsou špatné, co? ;-) Jsem rád, že jsem nakonfiguroval tuhle decentní stříbrnou verzi, jsem rád za jejich univerzalitu a ve finále se mi líbí i mnohem více, než původně plánované pestrobarevné papoušky... :-) 

 

Martin77> díky, je to focené v Itálii, v městečku Levanto. Byli jsme tam v kempu Aqua Dolce, od večera celou noc pršelo a byla bouřka, tak jsme to ráno zabalili a při odjezdu z města jsem zahlédl na moři tohle tornádo... Bylo to fakt něco nečekaného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou fakt dobré, až mě to překvapilo. Nějaké mouchy samozřejmě mají, ale celkový dojem je u mě zatím velice pozitivní, uvidím jak obstojí. Barevná kombinace maximálně univerzální, což je super, tuplem pokud by je někdo chtěl třeba i jako jediné. To se samozřejmě tady nestane, ale věřím, že by se to dalo klidně. Extra barevné kousky se mi nelíbí, ale docela by mě zajímalo, jak vypadají modré, s modrými ručkami, které se budou prodávat i normálně, ty by mohli být taky pěkné a třeba do mé sbírky by to celkem šlo, protože žádné takové hodinky nemám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Michale, tak zrovna ty modré se mi líbí ze všeho nejméně. Původně jsem je v konfigurátoru měl také, ale po shlédnutí prvních videí z Alpiny jsem zjistil, že to plastové tělo je spíše fialové, než modré, prostě taková divná barva a tak jsem je zavrhnul... Stejně tak ten modrooranžový pásek byl v konfigurátoru hezčí než naživo. Ale to je otázka vkusu každého, někomu se zase naopak můžou líbit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych je právě vidět naživo, přece jen fotky i videa ty barvy mohou zkreslovat, takže z toho těžko soudit a já ani už takle soudit nechci, protože třeba samotné Xka jsem dost odsoudil hned na začátku a teď vidím, že to nebylo úplně správné. Samozřejmě černá je pak jistota, o tom žádná, ale kdyby byla ta modrá zajímavá, tak bych do ní klidně šel. Snad se mi poštěstí je někde taky vidět live a podle toho se rozhodnout, pak už to bude jednoduché a rychlé, představy mám jasné :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však já vím, neboj tvoje slova si pamatuju moc dobře a verzi vím taky :) Snad uvidím v reálu preferované verze a podle toho uvidím co dál, když bude modrá na prd, tak mám v záloze ještě obdobu těch tvých, akorát s lunetou v barvě (láká mě ta lumi) a když ani to neklapne, tak jsu ty tvé celkem jasná volba, protože pravdou je, že díky ocelové lunetě jsou takové univerzálnější a asi i dospělejší. Univerzálnost u nich teda ani nehledám, na to mám své GMT Alpinery, ale když budou ostatní verze divné, tak je to jasné :)

 

No jinak dnes jsme se sžívali s Xky a jako dobré, baví mě, o víkendu je snad i někam vytáhnu, abych trošku ozkoušel funkce, při sezení v kanclu toho skutečně moc nezkusím :) Každopádně na ruce je to fakt v pohodě, jsou větší, ale materiál příjemný, lehký, takže alespoň to tu velikost kompenzuje a není to špatné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...