Přejít na obsah

Tudor Baselworld '17


Miloshu

Doporučené příspěvky

Ja Ti nevim. Suby mi přijdou jako zlato, budou se dobre prodávat vzdycky, jistá kvalita, krása i investice. Ale kdyz se dívám na ty BB Steels, přijdou víc free, i tim, ze to není Rolex. Tudory si podle mne nekoupí stejná skupina lidi, jako Rolex, nemyslím tim z duvodu ceny (to samozřejmě taky), ale toho, jaké emoce vyvolávají na prvni pohled. Nemam ani jeden brand, takze se do me určitě hned někdo pustí :-) ale napisu jen, ze ve mne Tudory vyvolávají větší a silnější pocit svobody nez Rolex. Rolex mozna jakoby zavazuje? Neumím říct čím a jak, ale jako bys patřil do klubu. A mozna prave proto do nej chce patřit spousta různých typu lidi. Proto si myslim, ze se Suby jsou nesmrtelný ve srovnání s jakoukoli konkurenci bez ohledu na sizing.

Velice vystizne! je to o emocich a pocitech, nenapsal bych to lip. Pro me Rolex = kufrik lyze a odpovednost; Tudor = bagl snowboard a marihuana ani jedno neodsuzuju preferuju Tudor;)1ac11a2e5e2942d4a48fe902653595f4.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moretti dobrá volba a ještě k tomu s Tudorem  :)

Velice vystizne! je to o emocich a pocitech, nenapsal bych to lip. Pro me Rolex = kufrik lyze a odpovednost; Tudor = bagl snowboard a marihuana ani jedno neodsuzuju preferuju Tudor;)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...