Přejít na obsah

Bronzovky Elton PS 2- DayDate


Doporučené příspěvky

Pánové, mám za sebou, jak napsal kolega, velmi těžké chvíle a je jich docela dlouhá řádka za posledních pár měsíců a hlavně týdnů. Jsem Vám vděčný, že jste vydrželi a nevytvářeli nějaký tlak, protože jsem byl opravdu dost křehký...Vyvíjíme se ale stále kupředu. Tak nějak se pomalu vracím do života a zase začínám s chutí i hrát, i plánovat- a taky řešit věci, které chvíli musely stát opodál. Děkuju Vám, vážně moc, za Váš klid a pochopení. Na Chronomagu jsem se pár měsíců vlastně neobjevoval.  

V lednu by měl proběhnout potisk první várky věnců a bude odbržděna  výroba hodinek verze ,,Classic", protože nepotřebují  vlastní nanášení barvy od jiného dodavatele. V současnosti na ně sháním natahovací hřídele, protože strojky byly dodány jen s hřídelkami přepravními. Ale to je jen detail, který nepředstavuje žádné zdržení.

Takže  - žiju, tvořím, zase jedeme. Přeju Vám pěkné Vánoce a šťastný celý příští rok. A- děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Straspole, jsem moc rád, že je snad vše už v pořádku, a že se vracíš ke svému životu - a i sem na chmag... přeju Ti ( i ostatním kolegům) ze srdce krásné svátky a v roce 2019 zdraví, bez kterého nic nejde, štěstí, které potřebujeme všichni a pak taky to, aby byl lepší než rok 2018...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...