Přejít na obsah

Glycine Combat 7 automatic - prosím radu


karel hb

Doporučené příspěvky

Ahoj, rád bych se zeptal na pár drobností stran výše uvedeného modelu. Na Jomashopu jsem se zakoukal do modelu s pískovaným pouzdrem a tahem, ale mám strach, jak bude tato povrchová úprava odolná. Druhý dotaz je směrován k lumi. Sice je to tam napsáno, ale přijde mi, že zrovna tento model tu lumi na číslech snad ani mít nebude nebo nějak slabší, tedy podle foto:

 

http://www.jomashop.com/glycine-watch-3898-19at-sb-mb.html

 

Potom je tu verze bez pískování, klasická ocel, ale cifr se mi už tak nelíbí. Na druhou stranu mi dle detailních foto připadá, že ta lumi je tam mnohem více nanesená, takže by to i mělo svítit lépe:

 

http://www.jomashop.com/glycine-watch-3898-19at6-sp-mb.html

 

Osobně se mi víc líbí první verze, ale pokud by měla být bez lumi nebo s mizernou lumi a pískování náchylné na otěr, zvolil bych druhou verzi. Zkoušel jsem najít nějaké nightshoty, ale ne úspěšně. Budu moc vděčný za každou radu. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
  • po 2 týdnech...
před 1 minutou, klobadysek napsal:

Ten černej věnec datumky je divnej. By mě zajímalo co je k tomu vedlo. :blink:  Jinak takhle bez loga lepší.

Ta černá mi vůbec nevadí, naopak mi to sedí jako kontrast a pasuje k těm černým ručkám. Spíš bych určitě uvítal, aby bylo okýnko u okraje jako jsou číslice. Ale to je asi jako u mnoha malých strojků a velkých cifrů neřešitelné. Datumovka takhle "plave" u mnohem věhlasnějších modelů... Ale dojmy na ruce skvělé! Je zajímavé, že ta jednoduchost mě svádí na ně koukat mnohem častěji, než na propracovanější hodinky s mnohem více detaily. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...