Přejít na obsah

Umite nekdo sehnat veterana (automobil)?


Doporučené příspěvky

Ahoj, 

 

rad bych si na leto splnil klukovskej sen a koupil veterana. Nemate prosim nekdo kontakt nebo tip na nekohoznameho a spolehliveho, kdo umi sehnat konkretni auto na objednavku? Nebo nezabiva se tady veterany nekdo?

 

Predem diky za pripadnou radu, doporuceni nebo kontakt, 

 

A.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Včera jsem byl na srazu, tak jsem slyšel dva příběhy, jak přijde kamarád, ukecá kamaráda - majitele, aby mu to prodal, že se mu to líbí a hrozně to chce mít a když ho ukecal, tak to obratem ruky prodal s tučným ziskem....

 

Byly tam moc pěkný autíčka, chce to vyrazit i na sraz klubů a poptat se tam, bývá to daleko lepší a člověk se dozví o těch autech hromadu věcí, to co nikdo nikam nenapíše.

 

 

post-11110-0-99284500-1492933089_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nizsi ceny? nizsi cena bude jen kdyz dotycny chce rychle prodat... dobre ( vzacne ) auto se ani v prosinci neslevuje.

 

Docela dost lidi prodava veterany zari/ rijen. protoze musi pustit garaz atd a nemaji to kde postavit na zimu.

Ja tohleto zazil jako duvod pri prohlidce snad 4 veteranu (vsechny v zari)

Samozrejme se bavim o broucich, MG, Mini atd.. Autech rekneme do 200tkc.

 

U drazsich veteranu je to samozrejme irrelevantni a cena se nemeni.

 

Proto jsem se ptal kde ho srdce tahne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muj sen by byl E-type nebo Porsche, ale takovy budget zatim nemam a rekl jsem si, ze nebudu cekat, koupim si ted na par let neco bezneho a pak to treba upgraduji, kdyz bude prilezitost. Zkousel jsem Triumph GT6, coz je zajimave auto pro zabavu, ma to krasny zvuk a i to trochu jede. Jelikoz to ale bylo dost male, tak jsem se rozhodl pro alternativu (Triumph Spitfire MK4 1500). Bouzel si na aute nic sam neudelam, nemam na to cas ani kontakty a tak hledam neco v top stavu. V CR jsme za poslednich par mesicu pres vikendy obesel vetsinu nabidek, ale bud to byly predrenovacni veci nebo cena neodpovidala kvalite, kterou nabizeji treba v DE nebo NL.

 

Muj sen by byl Spitfire MK4 levostranne rizeni po renovaci (top stav), barva Cerna, Seda, Stribrna, nebo cervena nebo nejaka jina hezka metalyza. Kozeny interier, pekne chormy a dratena kola, dvojvyfuk, dreveny volant, bez toho oskliveho nosice/susaku na pradlo :-), proste vse funkcni a hezke jak ma byt... Nijak s tim nespecham, ale chtel bych si udelat radost a nechci dat za takove auto 20k EUR, kdyz vim, ze cena dobreho spitfiru ma byt nekde jinde. Pokud je lepsi pockat na zari rad pockam, ale tak jako tak bych pak potreboval nekoho kdo pozna dobre auto od spatneho, dobry stav a jestli je to dobra cena a dokaze to zaridit. Sam jsem pres tyden tak zaneprazdneny, ze se nedostanu ani na prohlidku a radeji se s nekym domluvim na zarizeni, nez koupit spatne auto.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo správně díž, třeba na srazu jsem viděl krásný Gran Torino, dají se sehnat i za rozumnou cenu. Ten na srazu byl samozřejmě šperk za velký peníze, něco jako toto.

 

https://www.carsforsale.com/vehicle/details/29926349

 

Tohle je levnější

 

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240429170&sortOption.sortBy=creationTime&scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortOrder=DESCENDING&ambitCountry=DE&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelDescription=gran+torino&pageNumber=1

post-11110-0-81727800-1492981476_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...