Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)


Doporučené příspěvky

Mě se dnešní trendy tenisky líbí, ale narážím na problém, co k nim kromě úzkých tepláků nebo skinny jeans? Protože dnešní fashion tenisky a levis 501 nejde dohromady.

Jaké kalhoty k tomu nosíte? Já pořídil na zkoušku jeansy v teplákovém střihu s gumou na konci nohavic, abych přiznal tenisky a HappySocks :)

post-23865-0-18531500-1551177989_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, obracím se na vás s žádostí o radu.

 

Sháním černý boty k navy obleku na večer. Prošel jsem snad všechny český eshopy, co existujou, a trochu v tom plavu. Zatím jsem koukal na obvyklý podezřelý jako Lloyd nebo Gino Rossi, ale nikdy jsem od nich nic neměl a nejsem si jistý kvalitou. Nicméně ty akce na eobuv.cz logicky lákají. Moje požadavky jsou co nejklasičtější a nejjednodušší design, a co nejmíň gumy na podrážce. Užší střih výhodou, vel. 43.

 

Dopředu říkám, že se ve společenských botách nevyznám. Do teď mi stačilo pár hnědých bugatek, který jsem měl možnost nakupovat za hubičku. Bohužel momentálně nic odpovídajícího nemají. Je ještě nějaká značka, kterou jsem možná přehlídnul? Má cenu se koukat na Baťu? Ideálně bych se chtěl pohybovat mezi dvojkou až trojkou, protože ty boty budu potřebovat tak možná jednou, dvakrát za rok.

 

Byl bych vděčnej za každou radu nebo třeba i tip, kam se na ně v zajít Praze podívat. Pro lepší orientaci, až tam ten svůj línej kostnatej zadek dopravím. Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...