Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)


Doporučené příspěvky

Myslím, že jsem taky četl něco o rozlepování, ale bylo to snad jen pár kusů a u našich dvou se nic takového neprojevuje. Přece jen vhodnou péčí člověk asi taky ovlivní, jaké boty budou a kolik vydrží. Osobně třeba švům a podobným místům dávám zvlášť péči a zatím se osvědčilo, ale já se piplám i s teniskama, takže asi nejsem úplně v pořádku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, Loakeři...mám ještě nějaký cash na kartě do LePremier. Uvažuji, že to využiju na boty. Co jsem se díval na ofic. stránky Loake, tak některé modely jsou vyrobeny v Indii některé v UK. Je tam nějaký rozdíl v kvalitě nebo jde jen o pocit majitele, že nosí echt britn nebo indii?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem teda indický nikdy neměl, ale ne že bych s tím měl problém, jen mě nikdy nic nezaujalo. Ale pokud si to vybavuju, mají jiný kopyto. Jinak samozřejmě na to je potřeba myslet i v rámci england produkce, to kopyto dělá fakt hodně, běžně si kupuju vel. 41, ale měl jsem i jedny který mi byly malý a jedny naopak velký. V obou případech se jednalo o kopyta, který běžně na mých botách nejsou a oboje musely z domu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vojne sem nebyl, tak sem si aspon poridil gate s lampasama :)

 

73F8049A-4BC2-47FC-9BE7-DA108ABE1053.jpeg

Tvl ty budes za chvili zralej do toho modniho vlakna. Ty strevice, to je hroznej sliz. :D Nosis do toho ty ponozticky? Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Hoši, máte někdo VaporMaxy od Nike? Reálná výdrž a recenze? Jedny si chci koupit, po tom co mi odešly pružinovky po letech. Zkoušel jsem to a trochu se to pode mnou prohejbá (vel. 49 na moji váhu 128 kg). Ale byl tam takovej špagetka, tipuju že mohl mít tak 60 kg a taky se to pod ním lehce propadalo. Jsou to křusky za bůra, tak bych rád nějakou reálnou recenzi, než do toho vlítnu. Díkec.

 

Líbí se mi tyhle z tý jakoby bavlny: https://www.zalando.cz/nike-sportswear-air-vapormax-flyknit-3-tenisky-ni112o08o-q11.html?size=45&wmc=SEM420_NB_GO._5334642288_1450663563_53291464781.&opc=2211&gclid=EAIaIQobChMIl4GPluHu5QIVCc93Ch34Tg53EAQYAyABEgI9k_D_BwE&gclsrc=aw.ds

 

Ale asi zvolím spíš tohle: https://www.zalando.cz/nike-sportswear-air-vapormax-2019-tenisky-ni112o08k-q11.html?size=45

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...