Přejít na obsah

PRIM Orlík Anthropoid L. E.


Doporučené příspěvky

No, hodinky a set docela fajn, ale jen pro dnešní nadšence a lidi, co to berou jako major Terazky. Čo bolo, to bolo, terazky máme set Prim a Mikov.

 

No ale jen s tou adekvátní historií to neštymuje, bo Prim a Mikov jsou  skutečné socialistické národní podniky vzniklé po r.1948 a s vojenskou historií za WW2 nemají vůbec nic společného a tudíž spojení na skupinu Antropoid je v podstatě pokus něco bez historické vazby.   :photo: Jde jen o hraní na vojáky.  :notworthy:

 

Pokud jde o vojáky ze západní fronty, tak všichni dnes  víme jak dopadli letci z RAF. Vážení, myslíte si, že by výsadkáři, pokud by válku dožili a zapojili se do budování armády a státu po skončení války v roce 1945. měli jiný lidský a politický osud než právě ti letci z RAF?

Vždyť všichni ti, kteří nasazovali za války krk ve Francii, na Středním východě, v Lybii,  v Anglii, v bitvě o Británii, v bombardování německé průmyslové základny a po vylodění v Normandii na západní frontě - ti všichni byli po r.1948 perzekuováni tak strašným způsobem, že utéci zpět na západ byla jejich jediná životní šance.....

 

Tak mám za to, že vlastně z tohoto malého průřezu "historií"  je jasné, že pokud by  ti výsadkáři nebyli "komunisté", o čemž pochybuji, tak by z komunistických výroben nechtěli do kriminálu nebo uranových lágrů ani otvírák na konzervy, natož nůž nebo hodinky.  Tož tak.  :gunsmilie: 

***

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně je mi záhadou, proč jim to tak dlouho trvá. Má už je i někdo další?

Tohle psali pred tydnem:

 

Dnes jsme začali expedovat první vlnu objednávek.

 

Expedujeme postupně, tak jak objednávky přicházely a jak postupuje výroba.

 

Pouzdra hodinek se posílají do Dánska na kalení do ledu.

 

Jedna várka kalení, která se vrátila neprošla vstupní kontrolou a díly jsme museli vyrobit znovu a poslat na nové kalení.

 

Čekáme tedy na dodávku dílů. Ty by měly dorazit koncem příštího týdne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z toho kaleni do ledu mi beha mraz po zadech! Nejsem mistr kalic, ale co vim, tak pokud neni ocel kvalitni, tak pri prudkem schlazeni vzniknou trhliny nebo jina deformace.

To bude asi ta varka, ktera neprosla vstupni kontrolou.

Ale nepisu to proto, ze v Eltonu delaji neco spatne. Spise naopak. Diky kontrole nepusti k zakaznikovi sunt. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...