Přejít na obsah

Potrebujem poradiť,aké "chytré" hodinky?


Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám problém. Chlapcovi na promócie som kúpil 114060-ky a teraz počujem šumy, že on by chcel radšej nejaké chytré hodinky. Ani neviem kde ich hľadať, poznám iba TH connected a Apple. Mám na to mesiac a preto prosím o radu znalých, čo by bolo vhodné darovať na tú príležitosť. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jestli mu nestačej dokonalý nadčasový hodinky, tak je pěkně vybíravej, prďola.

Já bych doporučil Garmin Fenix 3. Předpokládám, že jako mladej si občas zasportuje a tyhle jsou fakt dokonalý. "Smart" funkce mají taky (notifikace, aktivity, aplikace...) a navíc je to spíš tool než hračka pro metrosexuály.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já pár měsíců používal Apple Watch a z chytrých hodinek to pro mě byl top (pokud vlastní iPhone). Luxusní konektivita, aplikace a reálné využití spolu s telefonem. Nakonec jsem je prodal, protože mi chyběl tikot hodinek a navíc mi začalo připadat, že jsem už trochu "overconnected".. Každopádně kdybych chtěl znovu nějaký smart, tak bych šel znovu do Apple a vzal bych buďto verzi z keramiky a nebo ocelovou s pěkným milánským tahem (samozřejmě mluvím o Series 2).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně, základ je se rozhodnout jakou platformu. Pokud má iPhone, tak k němu je nejlepší Apple Watch. Pokud používá Android, tak zde už dnes řada výrobců vyrábí i vyloženě pěkné designově  kousky, např Huawei, Samsung Gear nebo i některé modely od LG či Garminu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...