Přejít na obsah

bastlení


Doporučené příspěvky

Pro veldu a ostatní:

 

Na stolní Primky, se zlomenými a začištěnými nožičkami, jsem jako stojánek použil zkrácený tužší řemínek, který se lehce neohýbá, zkrátil jsem jej. Když se pouzdro pootočí, tak se zadní hranou opře o ten tužší řemínek a v šikmé stabilní poloze jsou z toho ty stolní Primky. Širší řemínek jsem zastřihl na větší šířku (světlejší místa střihu jsem dobarvil řídkou barvou "Na kůži a semiš") než je mezera pro osičku (stěžejku) aby "nacpáním" na místo se hodinky otáčely s třením.

Když se mi ulomila nožička, a pak začistí nožičky na druhé straně, u hodinkové šestky, tak jsem z toho udělal, přidáním již jakéhokoliv zkráceného a vytvarovaného řemínku, letní košilové kapsičkové hodinky, a ruka se mi nepotí v horku pod těmi obtěžujícími náramkovými hodinkami (pozor ! košilová kapsička by měla být s klopou a zapínací, jinak při větším předklonu hrozí vypadnutí a ztráta letních kapsičkových hodinek). Doma pak, pověšením za otvor, mi vzniknou závěsné Primky (když se mi doma velké závěsné pendlovky na zeď nevejdou  :D). 

post-19465-0-21121800-1549632373_thumb.jpg

post-19465-0-72873700-1549632385_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Jak jsem nedávno bastlil autohodiny,tak jsem koupil od jednoho pána který pracoval v Eltonu pár drobností(lunety na sporty 2,ručičky,ciferníky,a byly nezi nima 2 zajimavé kousky,ciferníky z autohodin přispůsobené (zmenšené)do pouzdra na PS2,i s otvorem na kalendář,myslím že to bylo udělané ve fabrice a ne koleně doma,má to přispůsobené kolíčky na uchycení na strojek,(originál ciferník z autohodin má korunku na 6)a i okraj je perforován  přesně jak na originálu PS2,myšlenka dát ciferník z autohodin do hodinek na ruku není jenom moje.. :)  

post-62808-0-34307700-1551145358_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Jsem to já :) Dělal jsem vizualizaci podle přání Dušana, programování, výkresy, část výroby a finální povrchovku. Tady je malá ochutnávka návrhu:) Tož, je to celkem povedený bastl:)

 

Pošli to PRIM vč. faktury, at vidí jak se dělají hodinky  :lol2: . Toto fakt jiný level, moc pěkné 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...