Přejít na obsah

PRIM zátiší


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Tak ještě mě čeká vybrat řemen na modré.

Poměrně hodně povedené. Ty ručky na modrých to je novota ? A  co to ostatní? Sorry jsem slepý, píši z NTB na terase a je již skoro tma- :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť na obrazovku nemá vliv, jestli je tma? Naopak bych řekl, že ve tmě je vidět lépe? :lol2:

Jinak, to se ptáš toho pravého, já jsem jen obdivovatel těchto strojů a vždy, když se něco naskytne, tak otravuji někoho zdejšího, aby mi poradil. Ty modré mají bílé ručky, což mě taky trochu zaskočilo, ale údajně je to v pořádku a ta varianta taky byla, musí ale na servis, jelikož se zastavují a ručky jsou nějaké nemocné, minutová si dělá co chce a když nakloním hodinky tak lítá na volno. Ty na tmavě hnědém řemenu jsou renovace Elton před cca pěti lety, nerez pouzdro. Ty na "Zekonovi" jsou celé od něj, origo a bombírované ručky. Ty červené ani pořádně nevím, ty by měly být taky origo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Harwey: za co to sorry? nerozumím?

 

to Skarohlid: to mi povídej. Jsou úžasný. Když si je dám na ruku, tak si říkám, na co mám ty ostatní a hlavně ty novodobé hodinky, které teď už opravdu skoro nenosím. Původně jsem myslel, že Igeny budou odpočívat v boxu a budu se na ně jen dívat, ale to se nedá. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petr.S: Taky jsem si myslel, že moje Igeny budou spokojeně odpočívat v krabičce. Vlastně by si to zasloužily, mám krásný komplet včetně záručního listu a účtenky z r. 1972. Na ruku se však dostávají poměrně často, naposled dokonce víc jak týden, je to zvláštní... :wub: Budu si muset pořídit ještě jedny hezké na nošení a tyhle opravdu uložím... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...