Přejít na obsah

Doxa Sharkhunter 5000-rozmluvte mi je


Doporučené příspěvky

Pánové a dámy. Doma samé Primky a někdy v září či říjnu se chystáme na Boa Vista a tak je třeba něco do vody a pod vodu. Né zas tak hluboko- max šnorchl. No nemyslim, že by to Orlíky nebo ES nedaly, ale prostě bych rád nějaký echt potápky. Jak to tady tak prolézám, tak mi zaujaly pravě hodinky doxa 5000 . Napadá vás někoho něco proč je nekoupit? Jediné čeho se bojim je velikost. Jsem zvyklý na ES a Orlík což jsou spíš mal? hodinky. Ruku mam 18,5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

5000t sú jedinečné. Dlho som sa rozhodoval medzi orange a blue. Orange sú na leto výborné, keď omrzí inak skvelý ťah, stačí dať na oranžový Isofrane a sú neprehliadnuteľné. Nakoniec kôli univerzálnosti dostal prednosť Caribbean. Nech sa rozhodneš pre ktorékoľvek, chybu neurobíš. Napriek vekosti a váhe sú to asi moje najpohodlnejšie divery. A tá lumi... svieti jak sviňa!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle jsem neměl otvírat :-D dlouho je chci, naštěstí jsou teď jiné finanční priority. Ale musím říct že s tím hodně bojuju zvlášť když se teď s doxama v inzerci roztrhl pytel... Takže je přestaňte tak vychvalovat, jinak se neudržím :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně!!! Koukam po nich už dlouho a teď je jich najednou plná inzerce,ale 5000 s tima plastickýma indexama jsou prostě fascinující. Úplně magický jsou Project Award limitka,ale na ty asi můžu zapomenout,ikdyž je úplně vidím v oceánu na Boa Vista. Tahle moje představivost je dost nebezpečná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevim. Rozmluvit jste mi je nerozmluvili ale doma ještě nejsou. Jsem jak na trní. Komunikoval jsem o koupi s jednim místnim členem a když jsem se rozhoupal,že teda vezmu černý když modrý nikde nejsou, tak kolega nečte zprávy. Já teď furt čumim do schránky, jestli už je tam jeho číslo konta abych poslal chechtáky a moh se s nima co nejdřív potěšit a furt nic......Připadám si jako bych měl domluvený rande s jasným koncem a holka nejde a nejde....... sem si nikdy nemyslel, že mě hodinky přivedou do takového stavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus je, bobe, je to ikona. Za sebe ale musím říct, že jejich váha (zejména na tahu) není úplně na denní nošení. Zejména pokud jsi zvyklý na malé, nízké a lehké Igeny a Orlíky. Podle m? jsou to hodinky buď opravdu do vody, kde člověk v aqualungu ov?šený výstrojí váhu hodinek neřeší, nebo pro borce zvyklé nosit velké bestie typu Ploprof, Helberg , VDB, UTC, Seiko Tuna atd. Přitom na ruce sedí bezvadně, jde jen o tu váhu. Já už bych šel buď jen do titanových, nebo do prcků velikostn? odpovídajících původním třístovkám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta velikost je to jediné z čeho mam strach,ale zas na druhou stranu,dokud je nevyzkouším tak to vědět nebudu. Mam 190 cm a metrák tak by to snad nemělo vypadat nepatřičně :-)

 

Že by nesedly na ruku bych se v Tvém případě nebál - délka pouzdra je jen 47 mm. Nepatřičně to vypadat určitě nebude. Pravda je, že v porovnání s Orlíky jsou to přecijen masivnější hodinky a šlo by tedy hlavně o zvyk...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...