Přejít na obsah

Prispevky do sekcie predaj


b0ris

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosim Vas, chcel by som Vas poprosit, ci by bolo mozne mi nejakym sposobom, trebars aj za poplatok, umoznene pridavanie inzeratov...? Som clenom fora uz 7 rokov, zopar hodiniek uz mam, no nieco by som chcel aj predat. Dik moc

 

B.

 

 

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

b0ris: Po sedmi letech by už asi měl člověk vědět, jak jsou nastavena pravidla a proč... Případně se zkus domluvit s nějakým kolegou splňujícím kritéria, jestli by prodej vzal na sebe (trebars aj za poplatok)... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ved ale tym, ze neprispievam nemam splnenych 50 prispevkov. Nechapem toto pravidlo. Ja napr nemam potrebu vypisovat a riesit tu 50 prispevkov... ale ok, ak to tqk musi byt...

 

 

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

b0ris: Po sedmi letech by už asi měl člověk vědět, jak jsou nastavena pravidla a proč... Případně se zkus domluvit s nějakým kolegou splňujícím kritéria, jestli by prodej vzal na sebe (trebars aj za poplatok)... :)

Ahoj, tak mohol by som Ta poprosit, pomohol by si mi s predajom?

 

Dik moc

 

 

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rád bych řekl, že to musí být 30 smysluplných příspěvků. Fórum existuje proto, že do něj lidi přispívají. Pro aktivní členy nabízí jako bonus inzertní sekci. Získat za sedm let 50 přispěvků opravdu není problém. Pokud sem naflákáš během jednoho dne 30 blbostí, dostaneš akorát BAN a ne vstupenku do prodejní sekce. Holt vem foťák, nafoť svoje hodinky a trochu zapracuj na tom abys byl pro fórum přínosem. Jinak máš smůlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

b0ris: V tomto ohledu ti pomoci nemohu, dosud nesplňuju potřebnou délku členství. Osobně mi to neva, na zplnoletnění se netřesu, zájem prodávat nemám. :whistling:

Taky se dockas, neboj :-)).a pak to treba bude peknej ficak v tvy penezence :-). V dobrem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Jelikoz to s tim souvisi, tedy se sekci prodeje, pridam to sem... Nechci se nikoho dotknout, nestojim o nejake dohadovani a take nebudu nikoho presvedcovat, ale opravdu je nutne, aby se na foru prodavali i BUDIKY v cene par stokorun?!? Po vesnicich jezdiva rychlosti chuze takovej chlapek s tlampacem a na plny kule vyhrava - vykupujeme kůůůůůůůůže, starýýý nááááábytek, peřííííííííííí... Tohle už mi zavadí nečím podobným, ač mám kolečka rád, tak nějaký starý obouchaný budíky (třebaže mechanické) po dědoví z dědického řízení (?), jsou už trošku za hranou. Na tomto prostém konstatování, kdybychom se většinově shodli, bylo by to na minimalne sampicko.. Tedy ze budiky, peri a kuze z kralika do prodejniho vlakna s hodinkama ne-e. 

Už nějakou dobu nabyvam dojmu, že prodejní sekce doslova praská ve švech... Do toho sem přicházejí exoti, co nakoupili někde v bazaru a tady se to snaží střelit..

 

Jeste  bych prosil, at to moc neboli, vim, ze bych si zaslouzil minimalne zlyncovat, ale zkuste nad tim popremyslet.. Jinak kdo obedva, preji dobou chut  ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JaRooNe, to nikomu neberu, verim, ze to muze urcite nekomu udelat radost.. Jde o nostalgii a cert vem, ze stav je povetsinou "dechberouci"i. Ale od toho tu snad je neco jako AUKRO, bazar, starozitnosti, zastavarny.. Skutecne chces, aby v prodejni sekci pro hodinky se zacaly mnozit inzetraty na BUDIKY?  Mozna jsem se spatne dival, ale na WUS tohle mezi Rolexama, Omegama, Tagama, Seikama, Steinama nevidis.. Delsi dobu jsem nic neprodaval, ted jsem hodil do prodeje dvoje hodinky a tak to diky tomu i vice sleduji. Uz jsem se bavil i s jinymi chronomagory, nemam to statisticky podchycene, ale tech inzeratu je uz ted hrozne moc.. Za tech 7 let, co jsem tady na foru, si nepamatuji, ze by byla nabidka tak bohata.. Ale jsou to jen me pocity, domnenky, cisla v ruce zadny nemam.. A ted zacinaji frcet uz i budiky.. No tak, neblneme.. :mummy:  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...