Přejít na obsah

LAVENTURE


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

  • po měsíci...

nooo, ešte chvíľu a namotám sa ;)

naozaj pekné, hlavne modrý dial.

škoda že k tomu nie je tah aspon pre predstavu.

ale chrobáka mi to dalo, ešte že sa nedajú hneď kúpiť, aspoň som to tam teda nenašiel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...

Zdravím zdejší komunitu,

ač obecně na chronomag chodím často, tak moje aktivita zde není příliš velká. Nicméně teď jsem si řekl že stojí za to se podělit o zážitek s nákupem Laventure a věřím že zaujme.

Nebudu to dlouho okecávat, ale mám objednané Sous-Marine II v ocelové variantě....a jak k tomuto pro mě overkillu došlo? Popravdě spíše z hecu. Tato nová kreace od Clementa Gauda byla v ocelové variantě během pár hodin vyprodaná a bylo možné se zapsat pouze na waiting list. A já abych měl zajímavé téma do hospody s mým nejlepším kamarádem  horskjan to udělal. Samozřejmě bez nějaké vážné šance na úspěch, protože počet kusů (99) a kladné recenze na předchozí modely dávalo dost malou šanci na to že bych se mohl k jedněm dostat.

Ale stalo se....cca po 3 týdnech jsem obdržel mail přímo od Clementa s tím že jeden klient by chtěl zaměnit ocelový model za bronzový a tím by jedny hodinky pro mě měl. Vlastně jsem nevěděl jestli se mám radovat nebo mu na rovinu napsat že hodinky v ceně 200+ pro mě zatím nejsou. Na vysvětlenou, mám 7ks hodinek typu Ward, Tutima, Union Glashutte, "Tágy", Alpina, Fortis a zde koupené Zaccarelli...vše v ceně max. 60K za kus:-) takže už je víceméně jasné moje váhání....

Po 10-ti dnech jsem se rozhodl jít s pravdou ven a napsal jsem Clementovi že prostě teď aktuálně nemám volných 200k na hodinky....načež mi Clement vrazil druhou "kudlu do zad" a umožnil mi zaplatit "pouze" zálohu - 50% ceny. Již nešlo couvnout:-) když uvážím že se mi hodinky fest líbí tak jsem to tam prostě poslal;-)

A teď už jen čekám na říjen kdy bude doplatek a pak se těším na cestu do Švýcarska kde jsem si dohodnul osobní vyzvednutí přímo v ateliéru....a jelikož plánuji jet s horskjan, což je kromě chronomagora i skoro profi fotograf, tak se těšte na fotky z výpravy a taky pak na reálné fotky hodinek;-)

Zatím přikládám pár předprodukčních fotek které jsou ale normálně dostupné na netu.

A zajímá mě jestli náhodou taky nemá někdo objednáno z této várky 99+99? Případně jestli někdo z fóra Laventury vůbec má?

Jestli jsem si místo Laventure mel radši vzít Tudory BB Burgundy a Bondovky k tomu? nebo jedny skoro Suby? to ukáže až čas a moje spokojenost až je uvidím naživo. Každopádně racionální rozhodnutí to určitě není...ale já to tak někdy mám, někdy dělám prostě blbosti:-):-):-)

Wainy

 

 

 

 

image.thumb.jpeg.cf0083d87919dea75611090eaffb4b82.jpeg

image.thumb.jpeg.974dfd5f114303987aa842ffde543515.jpegimage.thumb.jpeg.cbc3fdde5a0f031412838bf8faa7b1d4.jpeg

13-laventure-sous-marine-ii-steel.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem rád, že tu do nich někdo skočil, jsem zvědav na první dojmy, i fotky, je to krásný kus, neotřelé hodinařiny. Držím palce!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...