Přejít na obsah

Hasňa's new age a pohoda jazz


Hasňa

Doporučené příspěvky

Ano. Je to riziko. Ale alternativní časoprostor, kde tento nástroj není, k dispozici nemáme. Ta technologie tu je, ta síť vzniká z různých důvodů a nejde tomu asi zabránit. Takže je třeba se mít na pozoru, naučit se to správně používat a snažit se udržovat kontrolní mechanismy i při vědomí jejich nedokonalosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • Odpovědi 393
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

JJ, Ujgursko je strašný, místy koncentrák hadr., To je samozřejmě úplně jiný Čína, než by nám kluci rádi odprezentovali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O Číně jsm toho už četl spousty, je to prasárna, zvlášť na západu.. Zatim nejlepší je internace v lágru za nošení hodinek na pravé ruce, velká síla. Nevíte, co je tam za spojitost, není to dost levicové, nebo moc muslimské?

Ne, údajně moc odporově rebelské... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som v Cine niekolkokrat rocne za poslednych 10 rokov. ten prerod z 19st na velmoc je pre kohokolvek zo zapadu nepredstavitelny. Nejdem tu Hasnovi prasit vlakno mojimi skazkami, ale by som chcel k teme velkeho brata.

 

jednu vec si treba uvedomit, ze toto cele cinske socialne inzinierstvo netrva dva dni a je spojene s nebyvalym rastom zivotnej urovne, uvolnenim mnohych restrikcii a v ich kulture vobec nie je vnimane negativne. V komunistickej Cine funguje trhove hospodarstvo a kapitalizmus ktory je viac hard core nez kdekolvek v Europe za poslednych 25 rokov.

 

Cinania su 4000 rokov stara civilizacia odolna ako mimozemsky virus. Ak si myslime, ze ich udolame silou myslienky o demokracii, tak sme naivni idioti. Myslim tym celu "zapadnu" civilizaciu a lidrov, ktori nas tym krmia. Demokracia a osobna sloboda nie su ani pre moderneho Cinana ziadne podstatne alebo cenne hodnoty. Ich vnimanie sveta je ine. Staci si precitat Sun Tzu a nejaku Maovu biografiu a musi byt kazdemu jasne, o co tu ide. Jediny dovod preco svetu nevladnu uz dnes, je ten, ze im chyba ten jeden "zazracny chromozom", ktori maju napr. Japonci alebo Nemci. Ale Cinania nie su mozno najbystrejsi, ale su neunavni - oni coskoro unavia aj tu evoluciu.

 

napr. tu na nasej strane sveta nas sleduje niekolko velkych bratov ktori su absolutne bez kontroly a vobec to neriesime. Privatne sa investuju miliardy do vyskumu ludskeho genomu, robotiky, umelej inteligencie.. z toho by som bol urcite viac znepokojeny, ako z velkeho brata, ktory otvorene 24/7 sleduje ludi, ktorym to nakoniec vobec nevadi.. jedine ze by to nevadilo ani nam.. :)

 

na spestrenie: link

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, minimálně je tu ten rozdíl, že ti naši velcí bratři teď zrovna neprovádí genocidu a nerozprodávají ve velkém své nepohodlné poddané na náhradní díly.

A pokud je řeč o tom kádrovacím programu, jež Čína vyvíjí, tak to má taky trochu jiné parametry než u nás..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...