Přejít na obsah

MOONY JAKO MOJE DEFINITIVNÍ ?


Doporučené příspěvky

Ahoj vybral jsem si jako svoje definitivní hodinky které si nechám od tet až do důchodu. Nebudu je chtít prodávat a jsou to Omegy moon na tahu ale tet nevím jestli hesalit nebo safír a kde koupit (nejraději u nás) byl jsem u Dušáka a tam je cena za hesalit 119k po slevě107k  safír o 20k víc ale na netu jsem je viděl nový i kolem 80k .....tak kde je sehnat ale se zárukou atd kde ste kupovali vy a za kolik? díík 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakup moonu se tu resil uz vic nez dostkrat, mas nacteno?:) i problematika nakupu venku at osobne nebo pres web. Od tet do duchodu si je stejne urcite nenechas a zrovna moony jsou dost likvidni, tak klidne casem muzes zkusit vsechny varianty:) osobne bych sel do hesalitu, proste klasika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uhadat vetsi slevu se da v pohode, ale to nemuzes chodit po Praze, kde je spousta troubu s naditou penezenkou, mnozi z nich ani vubec netusi, ze by snad nemuseli platit plnou cenu.. To je pak tezky.. Kdekoliv jinde jsou ceny solidnejsi a za sebe musim rict, ze i jednani je ponekud na jine urovni.. (rozumej mnohem lepsi). 

Jinak k te variante, rozebirano 1000x :) Hesalit je pohledove lepsi, ale vyzaduje peci, jednoznazna volba pro ortodoxni priznivce skutecnych Moonu. Ale ani se safirem neudelas chybu, ten nabizi mnohem vetsi prakticnost a navic pruhled na strojek... Tezka to volba, nezavidim.. :cheers: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si Moony tak představit dokážu. Ne zrovna jediný, ale jedny který bych měl pořád. Kdybych měl odvahu mít tolik peněz v hodinkách, nechal bych si Suby a Moony a zbytek střídal. Na jiných hodinkách mě tak nebavilo experimentovat s řemenama. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moony jsem měl v minulosti už několikrát, ale vždycky jsem se k nim vrátil. Mám je i teď a i když je momentálně vůbec nenosím, prodávat je nebudu. Jsou to jedna z mála hodinek, ke kterým se člověk po čase vždycky rád vrátí. A pokud jde o výši slevy, z vlastní zkušenosti vím, že se dá ukecat klidně i 25% sleva. Po zkušenostech bych dal opět přednost hesalitovým před safírem. Přijdou mi takové nějaké magičtější :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dobrou zkušenost s tímto obchodem (kdybys nepochodil v Čechách):

 

https://www.uhren-miquel.de/luxusuhren/omega-uhren/?p=3

 

Není nejlevnější ze všech, ale ceny má slušný a je spolehlivý.

 

Taky mám moony jako jedny z definitivních:-). Pro tento účel bych určitě bral se safírem, nebudeš muset sklo leštit od škrábanců a jako bonus se budeš moct průhledem kdykoliv podívat na hezkej strojek Lemania;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...