Přejít na obsah

YELANG


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxipesfik
  • Po letech...

Tak jo.....čekal jsem trochu víc povídání o této značce...no tak nic. Já šel touto cestou. Mám je den, takže na nějaké případné povídání je skutečně brzy. 

IMG_9034.JPG

IMG_9028.JPG

IMG_9027.JPG

IMG_9030.JPG

IMG_9026.JPG

Upraveno uživatelem Mate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouho jsem nic divnějšího neviděl - slovo škaredé použít nechci, asi to se SWISS strojkem nebylo levné a každý má vkus jinde :) Ale ochrana korunky jak v atomovém kufříku, přitom jen WR100. Tritiové trubky vzhledem k poločasu rozpadu z nich udělají za 12let tmavou placku úplně bez lumi (někdo to neřeší, ale minimálně při re-sale jak se blíží čas kdy zhasnou tak jejich potenciální cena padá). Co mě víc na tritiu na ručkách vadí je, že musí být od sebe vysoko usazené aby nechytaly - při pohledu pod úhlem to pak vypadá divně. Logo pro jistotu opakuje název YELANG dvakrát, aby to bylo jasné  a dole se taky nápisy nešetří - AUTOMATIC T100, aby se o řádek níže zase psalo 100M.... Jsme zvědavý na dojmy, atd. a bez ohledu na mé kecy, ať slouží a dělají radost.😉👍

EDIT jsem si uvědomil že T100 je tritium, tedy neopakuje WR, přesto nepovažuji za nutné dávat na číselník všechno ... 

Upraveno uživatelem Snekofon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no vidíš 🙂 a já je bral hlavně kuli korunce z leva a jejího krytí..... a samozřejmě jsem byl zvědavý na tenhle strojek....čas ukáže. Tritium je u mě priorita, cenu jakou to bude nebo nebude mít za X let vážně neřeším. Vzhledem k tomu že hodinky nosím vždy a všude včetně práce, těch 10 - 12 let se nejspíš při mé profesi nedožijí... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím tritiem to tak zlí nebude. Luminox i Traser jdou toto cestou a nikdo se nad tím nijak zvlášť nepozastavuje. Doma mám supersporty od Traseru, kolik jim je? 12, možná 15 let...a v porovnání s jinými, svítí tak o 50% míň, přesto stále zcela čitelně. A tyhle Yelang svítí teda ukrutně. Zkusím cvaknout v porovnání s jinými. Pro představu, pokud je zájem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Koukám že tahle značka nikoho evidentně neuchvátila....zatím co mě celkem ano. 🙂 

Vždy jsem chtěl zkusit něco se solárem. Ale najít solár, tritium a vodotěsnost s tím, aby se mi líbili, byl celkem problém. Tak zde. Za mě paráda. Kovový tah tedy nemusím, takže šel hned dolů. Bohužel jiný než kov není v nabídce. Takže NATO v bavlně. 

IMG_1202.JPG

IMG_1204.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...